mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Middag

Kategori:

Nu ska jag strax iväg hem till H som ska bjuda på middag.. Det har varit en väldigt lugn och mysig dag ihop med syrran idag.. Mår fortfarande inte helt 100 men har iallafall lyckats äta idag!! Wihoo, en sallad på Green Drizzle fick det bli! Ha en fin kväll alla goa!
Lockade håret med min nya plattång idag! Vågigt och fint! Älskar den :)

Hujedamig!

Kategori:

Julafton var kanon mysig, vi åt, drack och spelade spel ända till kvällen.. Jag fick jättefina påslakan från Gripsholm, som jag ska spara tills jag får mitt egna hem och min egna säng.. Snart! Snart!

Natten till juldagen fick jag magsjuka!! Fy.. Så jag låg i sängen nästan hela juldagen!! Jätte tråkigt, för när syrran och barnen kom kunde jag inte ens sitta med vid matbordet!! Skit oxå, men idag är jag mkt bättre och imorgon är vi tillbaka med träningen igen! Känns skönt! Hejja hejja!!

Julafton

Kategori:

Nu sitter vi här bänkade framför tv och väntar på att Kalle Anka ska börja! Det har kommit massa snö, så skorna försvinner när man är ute och går!
Imorse var jag och mamma ute och handla lite, då körde vi förbi ett hus som ligger ganska nära dom som är så gint tycker jag! Ingen som bor där! JAG KAN FLYTTA IN! Eller kanske så länge iallafall.. Haha nädå, fint är det iallafall!

One stroke

Kategori:

Idag testade jag för första gången på one stroke! Jättesvårt men väldigt roligt! Blev i svart, vitt och rosa.. Passade mamma perfekt tycker jag! Visst blev dom fina!

Nytt

Kategori:

Dessa kläder vad det jag handlade när jag var på Gekås med mamma! De två första blusarna är brun och mörkgröna! Jättefina på, ska fota dom när jag har dom på mig.
Blev väldigt nöjd med smyckena jag hittade, så fina och skit billiga! Håller väl en kväll typ men skit samma fina är dom i allafall.. Köpte lite mer grejjor som inte är så roligt att ta kort på: stekpanna, trosor, strumpor, julklappar m.m
Nu sitter vi bänkade framför Bingo Lotto och hoppas vi vinner tillbaka allt vi handla för och lite till!

WTF?

Kategori:

Ja vad säger man? Vi tittade igenom lite gamla kort på när pappa var liten.. Så söt han var - väldigt lik Henke faktiskt.. Men när vi tittade på korten upptäckte vi ett fel!
Han har en cigg i munnen! Haha, WTF? Hur gammal kan han vara på kortet? Ett år typ. Haha, det är bara för att han är dansk kanske.. Fotografen tyckte nog det var en väldigt fin idé att stoppa in en cigg i munnen på pappa! Herregud! Roligt var det iallafall!

Dan före dan, före doppardan

Kategori:

Nu är det inte långt kvar innan tomten kommer! Nu har jag precis slagit in sista julklappen och ska nu titta på julkalendern! Mysigt..
Idag har jag och mamma varit i Ullared hela dagen och shoppat! Hittat massa fina saker.. Ska lägga upp senare vad jag köpt! Mest nöjd är jag över min supersnygga träningsjacka och min nya stekpanna! Kanon bra grejjor fick vi tag på!
Snart ska vi åka och hämta dom små favoriterna som inte orkar vara mer på bröllop! Längtar ihjäl mig efter dom så det ska bli så kul å se dom! Ha en fin kväll alla!

Kan ni?

Kategori:

Kommentera gärna om ni kan lista ut lösningen..

3:e julklapp

Kategori:

Igår fick jag en julklapp :) nr 3 faktiskt!
Första julklappen var ett första hjälpen kit som vi på salongen fick av Patrik som man kan hänga på sitt arbets bälte så har man lätt till hjälp om det händer en olycka!! Kanonbra!

Den andra julklappen var en jätte fin lyckta som jag fick när vi var på julbord med Cubus.. Och igår fick jag en julklapp av cheferna på Cubus! Ett jätte stort och fint paket! Alla var väldigt förväntas fulla, vad det kunde vara i detta spännande paketet! Alla ändrade snabbt min när vi såg vad det var i.. En ryggsäck.. Hahaha EN RYGGSÄCK! Som dessutom kostar 1700:- spänn.. Va fan seriöst? Förra året fick vi en handduk och tandborst hållare för 900!! Alla skulle bli så mkt gladare om dom gav oss presentkort till butiken istället! Lite roligt är det faktiskt! Här klagar vi på att vi fått en julklapp! Tänk alla dom som inte får en enda!!!

Mys i mörkret

Kategori:

Idag promenerade jag och Hannah hem efter jobbet! Även om man slutar sent så är det väldigt skönt att gå hem, få lite frisk luft och energi!
Nu sitter jag här och myser alldeles själv i mörkret.. Imorgon är det jobb på salongen hela dagen. Imorgon kommer Kikki och gör nytt hår, alltid lika trevligt när hon kommer.. Ha en fin kväll alla!

Tre dagar kvar

Kategori:

På fredag åker jag hem till Jönköping och firar jul med nästan hela familjen! Syrran och hennes familj kommer fira på annat håll detta året! Tråkigt!, komma kännas konstigt att inte dom är med.. Men vi får göra det bästa av situationen.. Har fått tag på en grym julklapp till leken iallafall.. Tror den kommer göra succé! Längtar tills jag får sova i den underbart sköna sängen mamma och pappa har hos sig, den kag har nu är ingen höjdare alltså!! Det känns!!

Julbord

Kategori:

Julbordet på Åhaga blev succé! Gu vad go mat det var!! Det var en riktigt stor och pampig lokal! Det bjöds på show och dans, ett glatt gäng med förstånds handikappade tog snabbt över både dans och mikrofon och sjöng för glatta livet!! Åh vad vi skratta, vilka underbara människor! Själv fick även jag sjunga i mikrofon!! JAVISST! Högt så alla hörde, och detta finns på film?! Hjälp.. Kvällen slutade med dans och en skitdålig natt sömn i en tält säng- men det var det värt :)

Världens sötaste

Kategori:

Herregud! Hur söt var inte denna önskelistan då?! En gammal kollega till mig som fick den av sin son! Sååå söt!

Rullande luciatåg

Kategori:

Titta vad jag såg idag.. Bilar utklädda till luciatåg! Hur ballt var inte detta då?! Så himla söta.. Musik spelade dom också, såklart lucia låtar!

Lucia och julbord

Kategori:

Idag är det lucia och jag ska på julbord med skolan!! Yeeejj vad kul! Ska bara jobba lite först innan jag sticker mot Borås..
Försov mig idag med.. Hatar å göra det, så blir man hyper stressad, särskilt när man ska göra sig extra fin också!! Tur som hade jag Hannah nu på morgonen och hon kunde flytta fram en timma! SKÖNT!
Hit ska vi ikväll och slå klackarna i taket!

Helt slut

Kategori:

Hjälp, jag är helt död.. Jobba dubbla pass tar kål på mig.. Skönt att man bara jobbar en vecka till sen är jag ledig i hela 4 dagar! Längtar! Igår julpyntade jag lite hemma, måste mysa till det lite i lägenheten.. Känns kanske lite bättre att komma hem då! På bilden ser ni min julklapp jag fick från julbordet med Cubus! Jätte söt liten lykta! Den tänder jag varje dag! 😊

Mera bilder

Kategori:

Här är ännu flera bilder från visningen

Makeup Store

Kategori:

Igår var jag och mina elever ute på praktik och stylade håret på modellerna inför makeup stores stora visning.. Åh vad kul det var, jag är så stolt över mina duktiga elever!! Och ett stort tack till min kära syster för all hjälp igår..

Bra köp!

Kategori:

Är så glad för min nya Boomerang jacka! Den är jätte varm och skön, och när det blir super kallt har jag ju även min Svea jacka som jag fick förra året! Den är ju lite längre och täcker hela rumpan! 2 bra varma snygga jackor!

Vinterland

Kategori:

Det är helt snötäckt ute, och jag älskar det! Igår gick jag hem från salongen i snöstorm, var kanske inte lika mysigt men jag gillar det ändå!
Nu är jag på väg till Borås för slutprov för en elev.. Tror hon kommer klara det galant! Sen blir det lite möte och genomgång för visningen med Makeup Store på tors.. Kommer bli så roligt!
Allum har någon slags julklapps kväll och den inleds med en modevisning där jag och mina elever gjort frisyrerna på modellerna! Så har ni inget bättre för er tycker jag ni ska komma och titta på den! Hoppas vi ses.. Kl 19.00 på Allum

Måndag och snö!!!

Kategori:

Ingen är gladare än jag idag.. Älskar när det snöar.. Verkligen julstämning då.. Julpyntade även lite i lägenheten igår.. Det ljusnar ju upp det grå och tråkiga lite iallafall..
Helgen har varit supermysig.. En lugn helg, precis vad jag behövde.. Blev en sväng på Liseberg i lördags med, det var så sjukt mkt ifolk bara, och jättekallt, så vi var inte där så länge.. Nu ska jag strax ner till salongen och fila lite naglar.. Ha en fin mån allihop

Pappa vann

Kategori:

Jag blev alldeles varm i kroppen när jag klev in i tjejernas nya salong.. Stolt!, och minns själv hur det kändes när jag öppnade min egna salong - vilken känsla!! Salongen var kanon mysig och alldeles lagom för fyra personer! Dom bjöd på kaffe, glögg, pepparkakor, skumtomtar och massa annat gott!! Vi fick även dra varsin lott om att vinna behandlingar på salongen!! Och pappa vann!! En 30 min lång massage!' Gu vad kul, hur gött är inte det då?' Vill oxå vinna.. Nä kul för tjejerna med salongen, önskar dom all lycka! Gå gärna in på deras hemsida och kika - dom har massa fina erbjudanden!

Mot Borås

Kategori:

Brrrr... Åh vad kallt det var idag! Jag gillar det iofs, mysa med ljus och under filt.. Och klär man bara på sig ordentligt ute så är det ingen fara!
Gårkvällen var så mysig, herregud vad vi skratta och flamsa, alla var kanon trötta efter en hård veckas jobb.. Vi bakade cupcakes i alla möjliga former och smaker! Så fina blev dom! Jätte kul att kunna bjuda på fika nu när någon kommer! Man förvarar bara dom i frysen och tar fram och tinar när det är dags!!
Carro hade gjort så mysigt i lägenheten med julgran och massa julmys.. Tack för en kanon mysig kväll..