mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Ett litet farväl

Kategori:

Jag lägger ner bloggen ett tag, den var inte alls meningen att den skulle bli så här! Det är inte jag!! Jag tar en paus, lämnar Göteborg för ett tag, samlar nya krafter.. Så sedan kommer jag tillbaka som gamla vanliga Malin. Tack för alla fina kommentarer och mejl!! Det värmer.. Kärlek <3

Bruden

Kategori:

Dagens jobb gick strålande bra! Mötte upp Erika på radisson och fick följa med upp till sviten! Det var jätte mysigt att vara där! Lyssnade på musik och fixade i ordning både bruden Joanna och tärnan Erika! Två väldigt vackra unga damer! Efter ett tag kom även fotografen Anders och fotade oss i action!! Jag fick även en stor blombukett som tack för hjälpen! Så söta!! All lycka till brudparet! Kan knappt vänta tills jag får stå som brud med vit klänning! Så mycket kärlek...

Vad gör man??

Kategori:

Nu ligger man här.. Mitt i natten och har ingen att prata med.. Kl är tre och jag kan inte sova.. Måste egentligen sova eftersom jag ska upp tidigt imon för bröllop!! Så Godnatt alla..

Mot göötlaborg

Kategori:

Nu sitter jag här på bussen omväg hem! Usch, vill verkligen inte åka hem.. Hat sån ångest, känns i hela kroppen, skönt att det bara är några dagar, sen åker jag nog tillbaka ett tag! Mår bäst där, tänker inte så mkt då.. Ikväll ska jag iallafall träffa tjejerna på lite vin och mys, dom har lovat att ta emot mig med öppna armar! Ser fram emot en trevlig kväll..

Tänk på det..

Kategori:

..

På väg hem!

Kategori:

Ja det blev några soltimmar idag med! En och en annan fisk fångad och lite studs på studsmattan, när vi kom hem efter stranden och fått i oss lite mat pratade vi lite med Joel om en liten incident som hände igår när vi var på arvingarna! Han sprang nämligen iväg så att vi inte hitta honom bland allt folk! Då berätta vi för honom att vi blev jätte rädda när vi inte hitta honom, och frågade om inte han var rädd? Då svarade han bara: " Nää, jag ää aldjig jädd, inte ens när pappa lämna mamma ensam på konsum ää jag jädd" Lilla söta unge, ibland kan man inte annat än att skratta mitt i allvaret!!

Sista stranddagen

Kategori:

Nu ligger vi här! Sista dagen innan hemfärd.. Det är lite blåsigt idag och växlande sol och moln, men jag e gla att vi kan vara här iallafall.. Hörde att det var åska och hagel i Göteborg.. Fy ska man hem till det! Ska njuta några timmar till här!!

Arvingarna

Kategori:

Ikväll efter stranden åkte vi in till Borgholm för att arvingarna skulle spela! Var jätte mycket folk, först stog vi ganska långt bak, men sen hörde vi att det skulle bli godis regn så vi flyttade fram... Stog precis på sidan av scenen.. Alla utom Joel, han satt på trappan upp till scenen!! Sötaste! Men vilket drag det var, var faktiskt riktigt kul att komma ut och få gunga lite till musik bland massa folk!! En riktigt bra sista kväll här på Öland! Imorgon åker vi tillbaka till Jönköping igen, jag ska jobba på lördag så jag åker till götlaborg på fre!! Men först tar vi en heeeeldag på stranden.. Ska bli strålande väder...

Hahaha! Jävla kossor!!

Kategori:

I morse ville gärna barnen följa med på morgonprenaden. Eftersom rundan är 6.7 km så fick dom cykla, vi tog vägen över allvaret och stötte på häst och vagn, kan det vara kungens hästar tro?! När vi kommit en bit såg vi att ca 10 kor omringat husvagnar och bilar, efter en stund öppnades dörren till en av husvagnarna och ut springer en dam iklädd bara t-shirt och trosor och skriker "shhhaaaaaaSss" och grimaserar! Hon skämdes nog lite när hon såg oss, men gu vad vi skrattade!! Haha jävla kossor! Kossorna går ju fritt här så barnen passade även på att klappa och mata dom lite! Söta!!

Kvällsdoppet

Kategori:

Ikväll var vi nere vid kvällsdoppet igen, vi var där förra veckan men då fanns det ingen brygga där, men det gjorde det nu!! Äntligen kunde vi fiska!! Blev dock ingen fisk, bryggan var alldeles för högt upp, så barnen nådde inte! Hmm dom får göra som var gjorde när jag var liten, hoppa i vattnet och simma så kanske dom får en innanför badbyxorna ;)

Vad kul vi har Moffa!'

Kategori:

Igår var det dags för denna gångens gräsklippning! Barnen ville ju självklart vara med och åka med morfar på den coola gräsklipparen, måste erkänna att jag också blev lite sugen! Såg faktiskt väldigt roligt ut!

Böda strand

Kategori:

Idag åkte vi till böda strand! Kul med lite omväxling, det blåser mkt idag och är väldigt mkt moln. Så det blir inget bad idag, men barnen badar såklart!! Istället sitter jag här på en handduk och kollar med massa folk! Det. Är jätte mkt folk här, mamma såg nyss en aspackad 50 årig man som vinglade runt, efter honom kom hans 15 åriga son och hjälpte honom gå! Fan vad hemskt, kl halv två på dagen! Usch!!

Böda strand

Kategori:

Idag åkte vi till böda strand! Kul med lite omväxling, det blåser mkt idag och är väldigt mkt moln. Så det blir inget bad idag, men barnen badar såklart!! Istället sitter jag här på en handduk och kollar med massa folk! Det. Är jätte mkt folk här, mamma såg nyss en aspackad 50 årig man som vinglade runt, efter honom kom hans 15 åriga son och hjälpte honom gå! Fan vad hemskt, kl halv två på dagen! Usch!!

Till dig

Kategori:

You believed in me, You took me by my hand and told me that I made you free I need you, I need you to know… As always I just can’t cry, And I don’t know the answer but I’ve always wondered why Today, I know, today… ‘Cause baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya Even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking Maybe you’re glistening, I see it in your eyes that you’re listening But do you even understand, I have to let go of your hand I have to let go…

Saknar dig som en tok!!

Kategori:

Älskade Lillis.. Varför var du tvungen att flytta till Stockholm?? Jag vill du ska vara här hos mig! Tänker ofta på när vi bodde i Haga, vad mysigt vi hade då! Tände massa ljus på uteplatsen och satt där och prata i flera timmar! Eller när vi hade morgon jympa i vardagsrummet! Med din slängande toffs!!! Haha jag dör vad roligt!! Vill bara att du ska veta att jag tänker ofta på dig lilla skrutt..

Fashion show

Kategori:

Nu är det inte långt kvar till min goda vän och designer, ska visa sin höst/vår kollektion på tredjekånggatan i Göteborg! Anna Nilsson heter hon och är skaparen bakom märket r o d n i. Hon har bett mig göra frisyrerna på modellerna! Jättekul tycker jag, ska även vara med lite manliga modeller oxå! Vet inte riktigt vad hon vill jag ska göra, men jag är sugen på lite avantgarde/trend?! Men vi får se vad hon tycker! Håll utkik på bloggen efter exakt datum och ev. Biljett köp!!

Heldag

Kategori:

Idag har nog varit semesterns varmaste dag! Vi var på stranden kl 9.45 och stannade till halv fem!! Helt underbart! Men man är lite bränd, det blåste lite idag så då känner man inte om man bränner sig.. Men idag har vi varit med om något helt fantastiskt, barnen fångade bara näbbgäddor idag, och dom lyckades fånga en som var gravid! Som födde i hinken.. Massa små näbbgäddor, gu vad söta dom var! Tog en bild men man kanske inte ser så bra, ni får titta noga..

Morgonguld

Kategori:

Har precis kommit hem efter en timmes morgon promenad med mamma! Så härligt väder ute, kommer bli en kanon dag idag. Gick ut på allvaret och förbi den fina slottsruinen, där brukar massa artister spela! Gick även förbi massa lösa kor! Bara gick runt och var inte ett dugg rädda! Det är dom som gör allvaret så fint! Både gödsel och klippning ;) Nu frukost, sen stranden!

Vackert

Kategori:

Varje kväll ser vi solnedgången om man sitter på altanen.. Finns det något vackrare?! Alla möjliga färger, Joel sa att himlen är röd bara för att det är någon som dött på tv:n ?! Haha, ja det kanske stämmer, vem vet! Vackert är det iallafall..

Mer bilder

Kategori:

Här är lite fler bilder från idag.. Så söta djur..

Ölands djurpark

Kategori:

Oj vilken dag det varit idag, vi överraskade barnen med en heldag på djurparken! Gu vad mkt djur dom har där.. Dessutom har dom karuseller och ett jätte stort vattenland.. Barnen var helt saliga!! Hade även väldigt fint väder, låg och solade vid polen medan barnen badade.. Nu har vi precis grillat på altanen i solen, är verkligen jätte varmt där.. Här kommer dagen i bilder..

Triss i naglar

Kategori: Allmänt

Vi har även passat på att göra våra naglar. Vi var så sugna på lite färg både jag och mamma! Något nytt med färg och glitter! Mamma fick fransk med en fall av rosa glitter, och jag valde glitternaglar som går från mörklila till ljusrosa. Kul med något annorlunda, jag brukar ju aldrig ha så mkt färg men vad 17 någon gång måste man väl ändå gå utanför ramarna.
Vi testade även att göra minx på tårna, blev jätte läckert. Vi tog vit/silver mönstrat båda två, fast olika mönster. Självklart skulle Noah också pimpa sina tår, men han fick en liten döskalle istället, mycket cooolare!
 
 

Vaaaaaaaaarrmt

Kategori: Allmänt

Gu vad varmt det är idag!! Vi har varit på stranden hela dagen. Fångat massa spännande äckliga fiskar, plattfisk, näbbgädda, "karatefisk" (snabb fisk enligt Joel) räkor, vattenlarver, sandfisk, maneter och en och en annan småfisk! Jag skulle inte ns vilja ta i fisken med tång, men barnen fångar dom med händerna!
Joel tog upp en fisk som hade massa taggar som fastnade på hans tumme utan att han höll i den, då skrek han lite men så fort fisken var borta så var det inte så farligt ändå!! Sötnöt!!
 
Vi har tom badat idag. Alla!! Utom pappa, det måste vara 30 grader i vattnet om han ska doppa sig! Han ska ju bo i ett annat land egentligen?! Nu ska vi grilla lite och mysa, det är ju trots allt lördag idag. Pappa sa precis att det var 48 grader på altanen. Gött e de! Ha en fin lördagskväll allihopp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cupcake me

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi bakat! Cupcakes, det blev 60 st!!! Hahaha vi trodde aldrig det skulle bli så många. Då har vi ju till fika resten av semstern iallafall. Receptet kommer från Leila och det blev supergoda och i lagom storlek. Barnen älskade dom, dom åt flera st.
 
Visst ser dom goda ut!?

Morgon promenader

Kategori: Allmänt

Här går jag och mamma våran morgonpromenad! Det kallas alvaret. Ett stycke orörd mark, vet inte om det är så himla speciellt men tydligen så kommer tusentals turister hit och fotograferar?! Hur som helst är det en väldigt mysig runda att gå på morgonen.
Idag ville även pojkarna följa med, dom ville gärna cykla!! Lite bökigt, eftersom det är grindar och ganska buckigt där, men inget hinder är stort nog för "grabbarna grus" dom klarar allt.
 
 
 
 

Vinden har vänt

Kategori: Allmänt

Gu vad skönt det är att vara här, är så glad att jag valde att följa med, hade varit tråkigt att bara sitta hemma när man ändå var ledig, hade säkert blivit att jag åkt in och jobbat lite emallanåt. Istället sitter man här i en solstol mitt på stranden och göttar mig, kan det bli bättre!?
 
Ja det kan det! Vinden har dessutom vänt om man ser till min tur i spel!! Idag har vi både spelat kubb och det som jag hatar så otroligt mycket - MINIGOLF!!!
På golfen gick det över förväntan bra - man var nästan arg innan man börjat spela bara för att jag tycker det är så tråkigt, men herregud vad jag var bra - pappa var självklart bäst men jag kom TVÅA!!! SSCCCHHHHIIIHOOOO!!!
Sedan när vi nyss spelade kubb, så körde vi tjejerna mot killarna och vi vann båda gångerna..
Herregud har aldrig varit så bra innan - vinden har verkligen vänt ;)
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

   
 
Vart vi än åker ser jag denna skönheten! Tycker den är så himla söt, och tuff inuti. Så himla fint att den är rosa! Så kan man dessutom sätta på lite fina fransar på den. Kan den bli mer jag?? hahaha, tänk att man kan tycka om något så mkt som man tidigare tyckte va fult?! Men jag säger som barnen:
"Man kan faktiskt ändra sig"
 

Underbara Öland

Kategori: Allmänt

Titta så fint det är här där vi bor! Båda bilderna är tagna på altanen på baksidan. När man sitter där ser man havet och alla båtar som åker förbi. Kvällarna är så fina, himlen är alldeles rosa-blå!
 
Nu har vi varit på stranden alla dagar vi varit här, vi ligger på ett ställe som heter Ekerum, som är en väldigt barnvänlig strand med massa aktiviteter för barnen. Dom har bla en gigantisk stor studsmatta som tom jag har varit uppe och hoppat i. Jag och mamma klev upp på den och studsade med barnen, åh herregud vad vi skratta! Det är jobbigt att studsa på en sådan kan jag lova. Senare på kvällen kom det lite större barn än Noah och Joel och studsade. Dom gjorde konster och volter och flög hit och dit. Barnen stog som två ljus och tittade på dom stora grabbarna. Efter ett tag gick Joel (5år) fram till en lite mindre kille, lutade sig lite tufft över honom och sa stolt att han var 5 OCH ETT HALVT ÅR!  Högt och tydligt så alla stora killar skulle höra, sedan vände han sig mot en av de stora killarna som säkert var runt 12-13 år och sa stöddigt, " E du 6½ eller!" Hahahaha..
Sedan ryckte det till ordentligt i honom, och han roppade högt åt oss att han skulle göra det tuffaste hoppet och volten han någonsin gjort, vet inte om man kan kalla det volt det han gjorde, men skratta gjorde vi iallafall, allihop.
 
 

The wow!

Kategori: Allmänt

Åh ikväll har jag sett en så himla bra film som jag känner igen mig så mycket själv i. Filmen heter "the wow" och handlar om ett nygift par som är med i en bilolycka där frun skadar hjärnan så pass att hon förlorar stor del av sitt minne, allt som har att göra med hennes man är borta!
Man får se hur mannen kämpar och gör allt för att frun ska komma ihåg honom och förhoppningsvis falla för honom igen! När han gång på gång försöker utan att få det minsta tillbaka ger han till slut upp! Hur ska man orka försöka lyckas med något som man egentligen vet är totalt omöjligt?!?
Är det dags för mig att ge upp? Ska jag orka? Är det någon ide?! Mår ju bara sämre varje gång jag ansträngt mig och försökt! Är kanske dags att gå vidare nu!

Dom sa en sak i filmen som jag tyckte var så fint! En riktigt tecken på att man verkligen älskar varann, och att alla kan göra misstag.

"I choose to forgive him, for ALL the good things he did right, not for the ONE thing he did wrong"

Äntligen här

Kategori: Allmänt

 
Ja!! Nu kunde jag lägga upp lite bilder, får göra dom lite mindre bara :) Titta vad vackert det är! På Ölandsbron, man ser ju att vi åker mot finare väder. Hoppas verkligen att det blir så här resten av veckan med. Ska se om jag kan ladda upp fler bilder imon, så ni får se hur fint det är här.
Godnatt
 
 
 
 

Nu är vi på väg

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi äntligen i bilen på väg till Öland!! Bilen är helt fullproppad och alla fem sitter packade som sillar! Men mysigt ändå! Bra väder har vi med! Ser fram emot en semester period i borgehage!

under uppbyggnad

Kategori: Allmänt

Hallå allihoppa!!!
 
Som ni säkert redan märkt så är min blogg under uppbyggnad.. kommer snart tillbaka med en bättre snyggare blogg... kraam