mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Snälla dra upp mig

Kategori:

Aarrrggghhh.. Inte nog med att man redan ligger på marken och gråter, så ska det fan komma någon och sparka på mig med.. Nu är det tufft, nu är det jävligt tufft! Hur ska man klara av att vara stark när allt går emot än!

What dosent kill you makes you stronger - men hur många motgångar klarar man av?!

Valborgsmässoafton

Kategori:

Man tager vad man haver

Kategori:

Herregud vilket fixar dag jag haft idag, hade jag fått bestämma så hade jag helst legat på soffan hela dagen och aldrig gått upp, men ingen blir lyckligare av det väl?!

Jag har tvättat, städat, rensat garderober, rensat förråd, pratat med banken, försökt lägga om mina lån, lagat mat, bokat in kunder, pratat med min revisor och fixat min bokföring!
Det kallar jag effektivitet!!!

Nu sitter jag och väntar på att mitt pass på gymet ska börja, insåg precis innan jag skulle gå att jag glömt min träningsväska på salongen men mina skor och min vattenflaska! Vem har dubbelt av det liksom?!? Var jätte nära att avboka passet, men sen så tog jag mina sommar tygskor och en PET flaska och rusade iväg!! Inget stoppar mig! Vem har sagt att man inte kan göra ett step pass i tygskor?!

Måndag

Kategori:

Då var det måndag igen och jag har precis kommit hem efter en natt hos H. Jag var så hungrig så det kändes som jag skulle kräkas! Jag är alltid super hungrig när jag vaknar, äter alltid frukost, så ibland när det går några timmar från det att jag vaknat tills jag får äta, känns det som min mage protesterar! Jag blir illamående och det känns som jag ska kräkas? Konstigt!

Men nu så nu har jag fått i mig mat och är på benen igen! Håller på att rensa i mina förråd och slänger massa skit! Nu när man snart ska flytta igen orkar jag inte bära runt på all skit! Vissa saker flyttar man från förråd till förråd och aldrig använder..

Word

Kategori:

Detta underbara smset fick jag precis av min syster! Blev helt varm i hela kroppen! Älskar dig.. Puss

Nämen titta

Kategori:

För några veckor sedan var vi på OSS på en invigning av en ny musikstudio! Jättemysigt med live musik och gott att äta, så igår när jag bläddrade i nya Gazz så såg jag oss på en vimmelbild! Kul! Jag ser iofs ut som om jag försöker härma Mona Lisa eller något?! Haha, men kul att vi fick vara med iallafall!

Victoria Secret

Kategori:

Äntligen har dom kommit! Som jag längtat! Köpte mig en lotion med till mina torra ben! Nu luktar hela jag som en godisbutik! Ajj lööööve it!!

https://cdn1.cdnme.se/3354976/6-3/pic_517937bcddf2b3730260ba28.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3354976/6-3/pic_517937dfddf2b372f6ff50ab.jpg" class="image">

Puhh

Kategori:

Vilken dag det varit idag.. Fullt ös på jobbet, kaos överallt pga ombyggnationen och sedan 30% på det! Jisses!! Alla i personalen sprang runt och var lite små irriterade av allt damm och skräp som låg överallt! Gick fram till några av tjejerna och sa! "Be happy" då log dom lite iallafall!! Haha!

Men gu vad fint det kommer bli när det är klart! Min avdelning som är underkläder blir som om man klev rakt in på Victoria secret! Inte för att jag varit där, men sett mycket bilder! På lördag får vi öppna upp denna härliga avdelning! Synd bara att man inte jobbar! Får gå in och kika lite iallafall!

Äntligen

Kategori:

Det har varit jätte svårt att komma in på appen de senaste dagarna! Men nu verkar det vara återställt!

Hela helgen och ända till idag har jag sovit hos Johanna! Älskar och vara där ute, bland barnen.. Det var kanon fint väder i söndags så vi var ute hela dagen.. Johanna fixade på uteplatsen och skruvade ihop grillen ! En väldigt bra helg!

Cake pops

Kategori:

Igår var jag och Carro hemma hos Trine och gjorde Cake pops! Så enkelt och super gott verkligen!

Innan vi började serverade Trine fruktsallad, herregud vad längesedan jag åt det! Blev typ 90 st Cake pops, så nu är det fritt fram och komma på fika hos mig! Passa på innan dom tar slut!
Var så mysigt att träffa tjejerna, känns som vi tre verkligen är så lika, samma värderingar och tankar! Pratade om allt mellan himmel och jord, kolla bröllopsklänning och bröllopslokal som Carro och Jonny ska ha!
Jag blir alldeles varm i hela kroppen när man pratar med Carro om hennes bröllop och ser hur hon bara lyser av lycka! Tänk den dagen man själv får stå där, som brud! Halleluja!

Taaaadaaaa

Kategori:

Yes! Ni hade rätt! Allt är borta! Det blev en lång page med sluttande längd fram! Känns jätte skönt! Har varit så trött på det långa, så jobbigt att styla och fixa varje gång efter träningen! Nu tar det två minuter och föna och styla! Så skönt! Känns kanon bra! Så??? Vad tycker ni?!

Morrrn

Kategori:

Blev aldrig något event igår:( alla inkl mig jobbade över så vi hann helt enkelt inte!
Tråkigt, så jag åkte hem efter jobbet och grejade lite, sen ringde syrran och sa att hon skulle hämta upp mig och följa med henne hem! Så glad blev jag, slapp jag vara själv, dessutom sov jag som en sten inatt i hennes skööööna tempur madrass!
Är grymt nöjd med resultatet av håret igår.. Väldigt ovant, men känns som en stor tyngd har tagits bort från mina axlar! Ska göra klart håret idag så ni får bara en liten sneakpeak nu..

Nu jävlar!

Kategori:

Nu gör jag det! Som jag funderat på gör länge! Känns pirrigt men super skönt! Får jag återfall kan jag lätt fixa det! Det är ju det jag jobbar med! Som jag är grym på!! Wiiieee !!
Fortsättning följer........

Tack!

Kategori:

Nu är jag på väg tillbaka till Göteborg efter ett väldigt givande möte med Camilla på skolan!
Fick hur mkt jobb som helst så det känns jätte kul! Skolan är dessutom
på väg mot ett klart utseende! Kommer bli fantastiskt fint när det är klart!
Hela året har vi gjort klart med semestrar och allt! Känns väldigt skönt att man kan planera sitt liv kring det nu!

Nu blir det jobb på salongen innan smink event på Gorhia!

The Silence

Kategori:

Alexandra Burke gör en låt där texten träffade mig rakt i hjärtat idag! Har hört den flera gånger innan, men idag gjorde den verkligen avtryck!


You lift me up and knock me down
I'm never sure just what to feel when you're around
I speak my heart but don't know why
'Cause you don't never really say what's on you mind

It's like I'm walking on broken glass
I wanna know but I don't wanna ask

So say you love me or say you'll leave me
Don't let the silence do the talking
Just say you want me or you don't need me
Don't let the silence do the talking
It's killing me

Aaaaaaajjjjj

Kategori:

I morse på frukosten råkade jag bita mig rejält i läppen! Den svullna upp direkt!
Inte nog med det så råkade jag bita mig 2ggr till sen efter det! PÅ SAMMA STÄLLE!! Inte konstigt kanske för läppen är så stor! Nu ser man ut som en som förstorat läpparna och det gick lite snett! Sexigt!!

Frukostmys

Kategori:

Nu är jag på väg in till stan för att möta upp syrran för en frukost på stan innan jobb! Man får passa på när hon har kurser i stan!

Aw igår var jätte mysig, mkt skratt och planer om framtiden! Vi ska faktiskt på aw på tors igen! Ett smink event på Gothia om ett svenskt sminkmärke! Ska bli jätte kul och se vad det är för något!
Ha en fin dag allihop!

De vankas bröllop

Kategori:

Nu börjar bröllops perioden att dra igång, har många bokade bröllop detta året! Kul!
Här är några skönheter jag gjort genom åren

Tisdag

Kategori:

Sitter och slappar lite framför tv:n innan jag sticker iväg till träningen! Medel gympapass blir det idag! Hoppa studsa som bara den;)

Efter passet blir det lunch med Mikkis på vår favorit salladsbar! Älskar när man kan blanda ihop sin egna sallad och det finns såååå mycket att välja mellan! Sen blir det jobb på salongen, och ikväll väntar aw med tjejerna!

Är så trött bara, kunde inte sova, låg och grubblade på allt livet, kärleken, val, känslor, viljor, prioriteringar, framtid!
Hoppas träningen gör susen nu!

Omg!!

Kategori:

Vi fick den!!! Lägenheten Henke lade bud på, äntligen! Åh jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ingen renovering, bara att flytta in! Tänk å få hänga på denna terassen på somrarna och njuta av doften från vattnet! Haha oki kanske inte doftar så mycket, men det är sjukt nära vattnet! Älskar verkligen Eriksberg och tror vi kommer få en grymt bra nystart på resten av vårt liv!

Öl & bastu

Kategori:

På kvällen i lördags bastade vi och drack öl allihopa, så lyxigt att dom har det som man kan få låna!
Övernattnings lägenhet med toa, bastu och dusch! Grymt när man har gäster ju!

Underbara helg

Kategori:

I lördags åkte jag och Henke till Gränna och hälsade på mamma och pappa u deras nya lägenhet! Herregud vilket ställe dom flyttat till! Så fint! Terass med utsikt över Vättern!

Jag och mamma tog en promenad längs vattnet och hamnade på en jättemysig uteservering där vi tog varsitt glas vin innan vi vandrade vidare mot Gränna centrum! Så mysigt, massa små butiker överallt där dom tillverkar polkagrisar! Det är ju verkligen en sommarstad, men jag kan tänka mig att man tycker det är väldigt lugnt och skönt sen när all semester yra är över och alla turister är borta, lagom är bäst!

Freeeedag

Kategori:

Snö?!? Vad hände nu då! Åh jag som trodde det var över, men tydligen inte!
Känner mig helt slut idag, kände av lite på träningen igår också! Tur att man börjar sent idag!
Hoppas min pappa känner sig bättre idag så jag och Henke kan åka till Gränna imon.. Vi två behöver komma bort ihop lite, sen nästa helg åker alla grabbar till Italien - härligt för dom! Vill också åka till solen! Blir kanske en tripp till solarieöarna idag iallafall,man är ju nästan genomskinlig!

Älskade små liv

Kategori:

Idag åkte jag ut till syrran och överraskade henne och barnen med middag på bordet! Älskar och överraska och passa upp på människor jag tycker om! Tacco gratäng med fruktsallad till efterrätt blev det!

Jag och barnen passade på att göra frukt salladen när syrran var och handlade! Dom var så duktiga och hjälpa till! Noah skulle även prompt diska också, söta dom är! Efteråt blev det mys i soffan innan läggdags! Älskar dessa små liv!

Taaadaaa

Kategori:

Så här blev lite av resultaten! Allt är långt ifrån klart, men det liknar mer ett hem nu!

Ledig tors!

Kategori:

Herregud vad trött jag var igår! Somnade direkt efter jag ätit och sov nästan hela natten i soffan! Helt slut!

I tisdags var jag och syrran på IKEA och runt hela stan och shoppade saker till hennes lägenhet! Åhhh vad vi slet! Men klarade det, helt utan hjälp! Kommer bli så fint när det är klart.. Så här såg det ut innan och efter..

Grattis

Kategori:

Lösningen på kluringen blev 60! Bra, det var många som klarade det! Vinnaren blev världens bästa mamma som var snabbast på å svara! Grattis, tar med en olja när jag kommer i helgen!
Mikkis var grymt nära, skiljde bara någon minut sådär!

Mån

Kategori:

Så nu är helgen över och dags för en ny jobb vecka!
Utekvällen i lördags var super lyckad! Vi dansade ända in på små timmarna!
Igår efter jobbet åkte jag och Henke ut till eriksberg och promenerade runt! Är så himla fint där ute, hoppas verkligen att vi kommer flytta dit!
Mäklaren ringer förhoppningsvis idag och berättar hur det ligger till med lägenheten Henke lade bud på! Håller tummarna,!
Nu blir det en dag i naglarnas tecken hela dagen! Ha en fin måndag alla!

Morrn

Kategori:

Nu har jag precis vinkat av söstra mi som åkt iväg till jobbet! Själv börjar man inte förens fem idag!
Hade en jätte härlig dag igår. Det var så underbart väder och en helt perfekt dag att vara ledig på!
Skulle dansat Fuego med Trine, men hon hann inte dit så jag fick köra själv!
Original danspasset var dessutom inställt och ett annat dans pass stog på schemat! Dans Fusion hette det och var precis lika roligt. Kul å testa något nytt!
Nu blir det lite frukost och sedan iväg och sola!

Tävling

Kategori:

Första som svarar rätt på denna lösning vinner en nagelolja! Tänk noga!

Jiippppiiieee

Kategori:

Nu har jag precis varit på månadsmöte på salongen! Ett jätte härligt möte med massa positiv energi! Vi har alltid massa sälj tävlingar på salongen så att vi ska sälja mer produkter, för var 4:e såld produkt får man ta en lott, och så drar vi en vinnare varje månad! Jag säljer tyvärr inte så bra så jag kan aldrig vara med och vinna!
Men idag var Patrik så snäll att jag fick ta en tröst lott så jag med hade en chans! TROR NI INTE JAG VINNER DÅ ELLER!!!!!
på EN lott!!!! Dom flesta har ju typ fem lotter var! Jag blev så lycklig att skutta på stolen! Vinsten är att man får välja en produkt ur en låda! Jag valde en inpackning från Kevin Murphy! Så glad!!

Ons

Kategori:

Imorse vaknade jag och syrran tidigt eftersom Joel ringde och ville berätta om en brand som han hade sett! Lilla hjärtat, det ville han gärna berätta 06.20 på morgonen!

Då gick vi upp, satte på lite kaffe och tog det lite lugnt innan hon skulle till jobbet! Satt och tittade på inredning och möbler till hennes nya lägenhet! Måste erkänna att jag blir lite avis! Vill också ha ett eget hem, en fast punkt!
Istället är man fast i en andrahands lägenhet på obestämd tid, och lever i en väska och flänger fram och tillbaka!
Har kollat lite på andra andrahands lägenheter ifall man måste flytta ut om ca 1,5 månad! Finns en del bra, dyra men det går nog! Då vet man att man har ett år där iallafall!
Så länge lever vi på hoppet och kämpar med min väska!! Shhhiiihhhooo

Tröööööttt

Kategori:

Oj vilken lång dag det varit idag! Började med att försova mig! Hatar när man gör det, hela dagen blir skev!!
Stressade snabbt till jobbet, där Jennie väntade snällt på att få sina naglar fixade!
Sen var det min tur att få mitt hår fixat! Äntligen!! Var så trött att jag fick anstränga mig för att inte somna! Jobbigt att va så trött! Håret blev iallafall jätte bra! Längtar till lör då jag ska fixa mig snygg och träffa tjejerna för en utekväll!
Nu blir det sängen, är helt slut!

Annandag påsk

Kategori:

Usch, idag är en tung dag.. Känns som jag går runt med en väska på ryggen som väger 100kg!
Ville verkligen inte gå upp idag, även om jag visste att det var sista dagen kag skulle behöva göra det förbannade städet! Vägen in till stan på vagnen var helt underbar, lyssnade på musik och njöt av solens strålar! Trodde det var ett skämt när vi redan var framme och jag skulle gå av, ut i den kalla verkligheten!

Vissa dagar är förjävliga, ful i håret, knappt inga extensions kvar, påsar under ögonen och blek så jag nästan ser sjuk ut! Ikväll får jag reda på hur länge jag kan bo kvar i lägenheten med! Hejja!

"It's ok not to be ok, sometimes it's hard to follow your heart, tears don't mean your losing, just be true to who you are"
Jessie J