mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Börjar likna något

Kategori: Allmänt

Det börjar bli så fint hemma hos oss nu!! Känns verkligen som hemma! Det är inte så mycket mer som vi vill ha!
Balkongen blev hur fin som helst, där kommer vi hänga mycket i fina väder!
Vad tycker ni?!

Semester

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen och lyssnar på min favorit pod! Dom pratar om semester, och jag skrattar nästan högt! Det är så sant allt dom säger!
Hur man planerar inför sin semester, och allt ska bli så bra, man kanske ska åka iväg till en stuga i Sverige man har hyrt för dyra pengar med dom trevliga nya grannarna man träffat och börjat umgås med!
Huset man kommer till ser inte alls ut som på bilden på blocket, det regnar alla dagar och man ska spendera alla dygnets timmar me de nya vännerna och typ spela kort och dricka vin!
Haha, jag ser det riktigt framför nig hur det kan bli!!
Mitt råd!
Spendera semestern med nära och köra, ta de lite som det kommer, ska ni åka iväg gör det med pojkvännen! Åk till ställen DU verkligen vill åka till! Då kommer semestern bli så härlig och underbar du vill!

Kvalitetstid

Kategori: Allmänt

Nu sitte jag på bussen efter en middag med Lollo! Var jätte längesen jag träffade henne! "Det är så svårt att hitta en tid för att träffa dig, du jobbar ju jämt" sa hon och kramade om mig! Hoppas verkligen att det kommer bli ändring på det snart!
Vi hamnade på tranquilo! Supermysig och så himla god mat! Jätte trevlig personal och billigt! Var så längesen jag träffade vänner så och bara "hängde". Det behöver inte kosta så mycket, det är tiden som räknas, att umgås och skratta! Mer sånt!

Seriöst?

Kategori: Allmänt

Man blir ju mörkrädd när man ser sånt här? En kontakt annons i tidningen! Tror han att någon 30-årig fotomodell ska nappa på detta?! Med en liten cigg på bilden också?! Herregud!

Mot Varberg

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på bussen för att möta upp syrran och barnen!
Idag på min lediga dag bär det av till Varberg, där även mamma och pappa är! Fick lite dåligt samvete när jag stack i morse och så vet man att Henke ska sitta inne hela dagen.. Bara 2 dagar kvar sen har han semester - han klarar sig!
Sitter och lyssnar på min favorit pod, "Hannah och Amanda". Mår bra av att lyssna på dom, man känner sig inte ensam, eller den enda i världen dom tycker som jag - det finns fler!!
Kam varmt rekommendera att lyssna på dom!

Dagens roliga

Kategori: Allmänt

Pappan ropar till dottern som badar att hon måste gå upp för att hon var alldeles blå:

Pappan: Du måste gå upp nu!
Dottern: NEJ, jag vill bada mer
Pappan: Jo, du får gå upp och värma dig en stund bara!
Dottern: NEJ, jag vill inte.
Pappan: GÅ UPP NU!
Dottern brister ut i gråt och pappan frågar:
Varför gråter du för?
Dottern: FÖR ATT JAG FRYSER!!

Hahaha, ibland är det inte lätt alltså!

Strandliv

Kategori: Allmänt

Har fått äran att följa med syrran, barnen, mamma och pappa till stranden några dagar! Kan inte annat än att skratta åt folk! Herregud, folk har för det första med sig hela livet till stranden, och dom har givetvis planerat hur dom ska spendera varenda minut på stranden!
Först måste man hitta det perfekta stället (det kan ta tid) sen ska det smörjas, efter det badas, sen smörjas igen, sen äta, sen bada, sen fika.. Puh!!
Man blir trött av att bara lyssna på dom!
Va hände med att koppla av? Herregud låt barnen leka fritt så blir alla nöjda och glada!
Idag sa en pappa till sina barn att behålla strumporna på så att dom inte skulle bränna sig på fötterna! Jösses!
En annan mamma blev fly förbannad för att dottern råkade gå på hennes handduk, "DET ÄR DET VÄRSTA JAG VET" skrek mamman så alla på stranden hörde!
Folk är för roliga, jag kan sitta i timmar och bara titta på dom..

Leeeeeedig

Kategori: Allmänt

Nu är man färdig jobbad för denna veckan och på väg hem till mitt kära Göteborg! Blev en spontan roadtrip innan hemgång! Måste ju göra lite roliga saker med, kan ju inte bara jobba!
Snart är vi Gällstad och Lager 157, var hur många år sen som helst som jag var där, sen bär det av till Åhaga och nelly outlet! Spännande!

Sista natten med gänget

Kategori: Allmänt

Ikväll tände mamma brasan ute på altanen när vi kom hem från kalaset och så mös vi där ute innan läggdags! Är så mysigt att bara hänga här! Satt och pratade gamla minnen och tog varsin öl!

Kom även förbi en söt liten igelkott och hälsade på, hur söta är inte dom då?! Ville bara ta in honom och ha den och gosa med! Synd bara att dom inte är så gosiga!
Imorgon åker jag och syrran hem så då passade vi på att mysa lite extra! Får se hur det blir med semestrar, vem vet?! Vi kanske ses snabbare än vi tror?!

Kärlek kommer

Kategori: Allmänt

Ikväll var vi på kalas hemma hos Linn som fyllde 20 år! Alla kunde följa med, det var sjukt längesen vi var tillsammans hela familjen! Spelar ingen roll om det var liiiiiiiite trångt i bilen, bara vi fick vara tillsammans! Det är kärlek det❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Duktiga elever

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått så mycket kärlek av mina elever! Dom gillar mig verkligen som lärare, vilket är otroligt roligt att höra! Idag har dom varit väldigt trötta tjejerna så det har tramsats och flamsats hela dagen! Kul hade vi iallafall! Imorgon är det teoriprov som gäller, håller tummarna för att alla klarar det! Här är resultaten från denna veckan! Vilka är din favorit?!

Pir kro

Kategori: Allmänt

Igår efter skolan tog jag bussen hem till Gränna, mötte upp syrran så gick vi ner till hamnen!
Det var så himla fint väder och minst 50 grader varmt på bussen, så det var så skönt att sätta sig där nere vid vattnet där det fläktade! Till slut kom även en trubadur och spelade lite!
Hur mysigt som helst! Imorgon åker vi tillbaka till Göteborg! Ska bli skönt att komma hem och få en ledig helg! Man är väldigt trött efter så intensiva dagar med många arbets timmar!

Husbil till jobbet

Kategori: Allmänt

Idag är pappa ledig och skulle till garaget och fixa lite med husbilen! Då fick jag åka med! Snacka om lyx!!
Dansbands musik och en hund vid namn "grisen" är såklart med!
Pappa har på sig en t-shirt som det står "stolt, stark, trygg" på!
Nu får man verkligen känslan av att man är på landet!

Kvällssol

Kategori: Allmänt

Igårkväll som vi en kvällspromenad i solnedgången! Skulle gå till mammas dagis och låna två pärmar jag skulle ha med mig till skolan! Det är så mysigt att gå där vid vattnet och titta på solnedgången! Det flippa ju över lite som det alltid gör när vi är i farten, trams och flams tills vi får träningsvärk i skrattgroparna! Jag älskar min familj ❤

Kärt återseende

Kategori: Allmänt

Igår var det ju första dagen på intensivkursen naglar jag skulle ha hand om på jönköpings Nagelskola..

Blev så positivt överraskad när min gamla gymnasielärare klev in genom dörren! Haha, min bildlärare som jag haft i tre år! Nu skulle hon utbilda sig till nagelterapeut för att mode och design utbildningen jag gick numera heter stylistutbildningen! Så kul! Vi pratade gamla minnen och hon mindes precis hur jag såg ut när jag gick balen!

Bussresan från helvetet!

Kategori: Allmänt

Usch vilken hemsk bussresa jag varit med om idag.. Började må lite smått illa när det gått ca 10 min av min bussresa som ska ta 70 min, och det blev bara värre och värre!
Det var så varmt på bussen så det tom luktade varmt?! Hur det nu kan göra det, det kom sådana varma luft pustar så det kändes som jag skulle kräkas!
TITTA UT GENOM FÖNSTRET, INTE PÅ MOBILEN - skickar mamma till mig!
Efter ca 20 min bussresa och illamåendet hade övergått tills nästan döden hoppade det på en man och satte sig på sätet framför mig, tror han bodde i ett cigg paket för han stank rök nått så in i norden- DÅ KRÄKTES JAG!
Jajamen mitt på bussen, men det var bara å svälja, 2 ggr gjorde jag det! Trodde aldrig resan skulle ta slut! Väl framme på resecentrum fick jag gåspringa till skolan för att gå på toa och få ut allt, som kom från både höger och vänster! Precis när jag kom ut från toan kom mina elever! Det var bara att sätta på fejk smajlet och säga- GODMORGON!

A taste of italy

Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet mötte jag upp Henke så gick vi till en restaurang som vi sett på Lindholmen!
En italiensk restaurang som hade tapas! ÄLSKAR TAPAS!
Tyvärr var det ganska dyrt och inte så där super gott, varit på många andra som är både billigare och godare!
Man måste ju testa! Det var jätte mysigt att sitta där i solen med rosevin och mysa med världens finaste person! En vecka ska vi vara ifrån varandra nu, eftersom jag åker till jkpg och jobbar hela veckan! Även om man såklart kommer sakna varandra jätte mycket tror jag att det är bra att få en liten paus då och då! ❤❤❤

Spontan fredag

Kategori: Allmänt

Var inte alls sugen på att åka hem efter jobbet i fredags! Jag och Alex började prata om en ev aw!
Det resulterade i en mysig kväll hos Hannah!
Vi satt ute på hennes uteplats och pratade jätte länge! Var så längesen jag träffade dom! Alex och Tessan gick vidare ut, men jag skulle upp och jobba så det blev hem till sängen för mig!
Fick åka runt halva stan för att komma hem, smidigast var att ta sig till eketrägatan och byta till 16 bussen där!
Har aldrig varit där innan, måste sett väldigt roligt ut när jag virrade runt och försökte hitta rätt hållplats!! Men till slut så hitta jag - vilken tur ;)

Skrattfeber

Kategori: Allmänt

Åh vad härligt det var att komma till salongen idag! Tror alla här fått lite släng av solsting! Det tramsas och flamsas för fulla muggar! Sån glädje var det att komma in hit idag, känns helt oki att jobba till halv åtta då, även fast det är så fint väder ute! Patricia har precis varit här och förlängt sitt hår!
Jag gjorde hennes dag sa hon :)
Det höjde mig lite..

?????

Kategori: Allmänt

Känner mig helt tom idag! Dagen började jätte bra, där en stor sten föll från mitt bröst! Sen hände något?
Har ni någongång känt att ni inte är tillräckligt bra? Att ni inte är den personen som ni önskade att ni var? Att va ni än gör är det inte tillräckligt bra? Spelar ingen roll hur mycket man än försöker, det räcker inte! Det finns ingenting som du kan göra åt det heller!
Det är en sådan dag idag, imorgon hoppas jag den är en annan...

No air

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen på väg hem efter en mycket lyckad middag på El Corazon med Cubus! Var jätte kul att träffa allihopa!
I mina öron strömmar musiken och just nu lyssnar jag på "no air" och då längtar jag så efter min Lillis!
Minns när jag var och hälsade på henne i Sthlm och vi var ute! Precis innan dom skulle stänga spelades massa lugn musik och alla kärlekspar stod tätt och dansade med varann!
Då började denna låten spelas och Lillis bjöd upp till dans, och vi sjöng så högt att taket nästan skulle lyfta, kändes början som vi var med i en musik video!
Tänker på henne varje gång jag hör den låten, när vi stog där på dansgolvet tätt intill varandra och sjöng- kärlek❤❤❤

Konsten att vara kvinna

Kategori: Allmänt

I morse oljade jag halva balkongen (oljan tog typiskt nog slut!!)
Så nu ligger jag här i en brassestol och njuter av solen!
Henke gav mig en bok som han tyckte jag skulle läsa! Skönt sätt att spendera sin lediga dag med! Ikväll blir det middag med brudarna på Cubus!! Butiken har ökat så bra, så dom bjuder!
Tackar, tackar!!

Marry me

Kategori: Allmänt

Det är verkligen giftas tider nu❤❤❤
Det planeras bröllop för fullt för Carro och Jonny, medans helgerna bokas åt andra blivande brudar!
Igår var Jenni hos mig och provade frisyr och make! Vi kom fram till att em lockig romantisk knut passade henne perfekt? Hon kommer även ha rosor i håret på ena sidan! En väldigt fin frisyr som passar både henne och hennes klänning!

Ipark?!?

Kategori: Allmänt

Va e detta?! Igår när jag och syrran promenerade runt Eriksberg så stötte vi på dessa? Ipark?! Haha.. Flera stycken hittade vi.. Va är det för något?! Läskiga lådor man kan gå in och ställa sig i och skrämma folk!!
Älskar min runda jag hittat! Ca 5 km är den, med grymt fin utsikt..sen är det ju såklart extra mysigt när man får sällskap ❤

Livemusik på bryggan

Kategori: Allmänt

I lördagskväll kom syrran till mig! Vi hade bestämt att vi skulle ta några öl någonstans! Blev inte riktigt som vi tänkt oss! Det var så himla gött väder så vi tog med de fina plast vinglasen jag och Henke fick av mina föräldrar och gick ner till bryggan!
Vi stannade först på café Italia och köpte lite mat med oss!
Solen gassade riktigt skönt där på bryggan, och rätt som det var började två män spela live musik! Vilken tur vi hade.. Det var så mysigt att sitta där på bryggan i solen med världens bästa syster och dricka vin! Vi satt och pratade och skrattade, och ju mer klockan blev fick vi förflytta oss så vi hela tiden fick solen på oss!
Så fort solen gick ner, blev det ganska kallt.. Då var vi ganska nöjda och bestämde oss för att gå hem, och Johanna skulle hem till sig!
Hon följde med mig upp för hon hade lite saker kvar där..
Det tog inte lång stund innan vi båda fick se trallen, som bara låg där på balkongen och ville bli dit lagt! Vi skrattade lite, kavlade upp armarna, fyllde på vinet, satte på go musik och fixade trallet!!
Nästan hela golvet fick vi lagt! Det var så kul sen när Henke kom hem och såg vad vi gjort!! Så nu är det bara lite små fix kvar där ute, sen är golvet klar! En annorlunda men väldigt trevlig lördagskväll!

Tillbaka till Italien

Kategori: Allmänt

I fredags efter jobbet gick jag och Henke till en Italiensk/kroatisk restaurang som ligger super nära oss!
Henke har varit där flera gånger innan, och ville nu gärna visa mig!
Så mysigt ställe, massa olika röror, bröd, ost, skinkor, oliver överallt!
Vi beställde först varsin plock tallrik, en italiensk och en kroatisk så fick vi smaka av varann! Såååå gott!
Blev inte riktigt mätta på det, så då beställde vi varsin huvudrätt, och jag beställde såklart foccacia!! Med ost, skinka och oliver - Halleluja!!

Partille j****elcup

Kategori: Allmänt

Nu är jag så trött på alla jävla ungdomar som tar över stan! Dom är överallt, stinker svett och tar alla platser på bussarna! Låter som värsta surkärringen, men dom e så jobbiga!
Igår jobbade jag på Cubus, och butiken har aldrig varit stökigare än när det är Partille eller Gothia cup!! Tur att det bara är en vecka i taget och att jag är ledig i helgen!!!
Ikväll ska jag och Henke ta en aw i Eriksberg, sen förhoppningsvis fixa lite på balkongen, om det inte regnar då!!
Hade varit så mysigt att få i ordning den nu..

Skaka rumpan och gula bananer

Kategori: Allmänt

Det är typ vad Sean Banan sjunger om.. Alla barn ÄLSKAR det verkligen!! Har aldrig sett så mycket folk på en konsert på Liseberg innan!
Det blev iallafall en heldag med syrran och barnen.. Åkte karuseller och käkade glass! Barnen fick varsitt litet åkpass och så åkte jag och syrran på kuponger!
Några karuseller åkte vi alla fyra! Flumride tex där Noahs keps flög av och han fick fullständig panik, tills vi hittade den genomblöt i båten!! Puhhh..
En annan attraktion som vi åkte tillsammans var raggarbilarna, sim som gjort om med nya bilar som snurrar mycket mer än innan! Trodde jag och Johanna skulle kräkas, inte så smart att trycka i sig en glass innan man åker den!! Haha men kul hade vi!!

Mot Liseberg

Kategori: Allmänt

Hela himlen öppnade sig precis och det bara öste ner regn, men bara en kort stund! Tur är väl det eftersom det blir en heldag på Liseberg med mina små älsklingar!! Är på väg till centralen nu för att möta upp dom! Även om jag träffade dom i lördags så längtar jag tills jag får krama dom små liven! Det är något utav det bästa jag vet, att få umgås och mysa med syrran och barnen! Kommer bli en härlig dag, och ikväll väntar favoriten Sean Banan som barnen såklart måste se!

Tack

Kategori: Allmänt

Vad hade jag gjort utan min underbara familj? Finaste pojkvännen och klokaste vännerna? Jag är så lyckligt lottad som har er stöttades vid min sida. Nu går det trögt uppför backen, men ni står där uppe på toppen och hejar på mig! Tack för att ni finns! Älskar er! ❤❤❤❤


Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit.

Fina brudpar

Kategori: Allmänt

Fått lite bilder från Michaela och Jonas bröllop! Jag fixade ju såklart bruden och tärnorna, fina tjejer!!

Helgen

Kategori: Allmänt

Helt slut efter denna helgen, jobbat fre, lör och sönd. På Cubus... Lönehelg dessutom.. Galet mycket folk!!
Mamma och pappa har också varit här och hjälpt oss med lägenheten! Nu börjar verkligen saker och ting falla på plats.. Har varit så trött bara, så man har inte orkat fixa riktigt.. Men det blir snart ändring på det!
Jag och Henke har fått så fina inflyttnings presenter både av syrran och barnen och mamma och pappa! Är så glad och tacksam för att jag har så fin familj! ❤❤❤