mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Livemusik på bryggan

Kategori: Allmänt

I lördagskväll kom syrran till mig! Vi hade bestämt att vi skulle ta några öl någonstans! Blev inte riktigt som vi tänkt oss! Det var så himla gött väder så vi tog med de fina plast vinglasen jag och Henke fick av mina föräldrar och gick ner till bryggan!
Vi stannade först på café Italia och köpte lite mat med oss!
Solen gassade riktigt skönt där på bryggan, och rätt som det var började två män spela live musik! Vilken tur vi hade.. Det var så mysigt att sitta där på bryggan i solen med världens bästa syster och dricka vin! Vi satt och pratade och skrattade, och ju mer klockan blev fick vi förflytta oss så vi hela tiden fick solen på oss!
Så fort solen gick ner, blev det ganska kallt.. Då var vi ganska nöjda och bestämde oss för att gå hem, och Johanna skulle hem till sig!
Hon följde med mig upp för hon hade lite saker kvar där..
Det tog inte lång stund innan vi båda fick se trallen, som bara låg där på balkongen och ville bli dit lagt! Vi skrattade lite, kavlade upp armarna, fyllde på vinet, satte på go musik och fixade trallet!!
Nästan hela golvet fick vi lagt! Det var så kul sen när Henke kom hem och såg vad vi gjort!! Så nu är det bara lite små fix kvar där ute, sen är golvet klar! En annorlunda men väldigt trevlig lördagskväll!

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Bra jobbat tänk vad ni kan, blev ju superfint

    2013-07-08 | 15:06:57

Kommentera inlägget här: