mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Tips från coachen

Kategori: Allmänt

Få magrutor snabbt och enkelt med denna metod! Det enda du behöver göra är att äta så du får lite gött hull att pressa igenom gallret!! Haha, jösses!

Underbara söta du!

Kategori: Allmänt

Igår när jag kom hem från jobbet stod det en kartong på min sida av sängen!
I där låg ett par nya SPRINGSKOR och två rosa svettarmband!
Henke tyckte verkligen att jag behövde ett par nya nu när man börjat springa! Mina som jag har, har jag haft i flera pr och har dom till all sorts träning, både inne och ute! Så snällt, min prins <3

Vi snörade snabbt på oss våra skor och gav oss ut på en promenad längs vattnet! Vi bor så fantastiskt vackert nu. När vi väl har fått i ordning på allt och börjar njuta lite är jag helt övertygad om att vi kommer trivas fantastiskt bra!

Ögonfransförlängning

Kategori: Allmänt

Igår var jag modell åt Johanna på Salong OSS! Hon har gått ögonfranskurs och ville öva på mig!! Jiiiippppiiee - klart hon ska det! Jag har gjort det en gång innan och då blev jag inte så nöjd! Såg verkligen fake ut!

Så denna gången tog jag inte lika tjocka, inte lika långa och inte lika böjda!
Resultatet blev jätte naturligt och fint! Henke såg inte ens något?! , och det tar jag som något positivt, att det ser så naturligt ut! Vad tycker ni?!

Jippie

Kategori: Allmänt

Flytten börjar sakta men säkert falla på plats och i helgen kommer mamma och pappa och hjälper oss och fixa massa saker i lägenheten!

Var i gamla lägenheten igår och städade ur och packade ihop de sista sakerna så det är inte alls mycket kvar där nu, så skönt! Dansade runt med dammsugarn till Jessie J när jag insåg att jag kommer få se henne i oktober! Herregud vad glad jag blev!! Jag och Henke åker till England och kollar på henne live!! Självklart ska vi se en wolves match också!! Längtar, hon är så jäkla ball tycker jag., älskar hennes låt "laser light"..

Midsommar

Kategori: Allmänt

Vilken underbar helg jag och Henke haft.. Så skönt att vara lediga tillsammans flera dagar i rad.. Har fått jätte mycket gjort i lägenheten samtidigt som vi vilat, promenerat och firat midsommar! Tråkigt bara att det verkligen var kasst väder på midsommarafton, tyvärr gick då våra planer lite i kras.. Det blev en väldigt mysig midsommar hemma med massa god mat, kärlek, singstar och guitarhero ;)
Känner mig jätte utvilad och är redo för en 7 dagariradjobbarvecka!!!!

3D

Kategori: Allmänt

Ikväll testade vi 3D funktionen på våran nya tv... Väldigt häftigt faktiskt, man ser ju för rolig ut med de glasögonen på men det är väldigt häftig effekt! Känns som allt kommer ut ur tv, nästan så man kan ta på det!! Jag blir lite yr i huvudet utav det, men man vänjer sig nog! Kul att den funktionen finns iallafall!

Fixar dag

Kategori: Allmänt

Igår så hade jag en sådan riktig fixar dag åt mig själv.. Fick mina naglar gjorda av vår nya nagelteknolog Hanna! Har verkligen längtat till att få fixa dom, men i all flytt har det inte varit någon idé.. Men nu så.. Nu vill jag göra mig lite fin!!
Testade även på vår nya soldusch som vi fått in på salongen.. Snabbt enkelt och med kanon bra resultat.. Var lite väl brun första dagen, men efter första duschen blev det jättebra! Just nu kör vi ett erbjudande där det endast kostar 250:-/ dusch just nu!
För mer info gå in på salongoss.se

Sakta men säkert

Kategori: Allmänt

Börjar det likna ett hem, just nu står det saker överallt verkligen.. men det hör ju till flytten lite!!!
Jag tycker iofs det är roligt att greja, skruva ihop möbler, sortera och göra fint!! Kommer bli så bra när allt är färdigt.. Sovrummet är väl det rummet vi kommit längst med.. Snart så!!

Flytt

Kategori: Allmänt

Idag smäller det!! Idag går flytt lasset! Ca 10 grabbar är hemma hos Henke nu och bär kartonger för fulla muggar!! Vi har fyllt kylskåpet med öl i den nya lägenheten som dom ska kalasa på när dom är klara! Själv jobbar man som vanligt, så jag kan inte vara med - åh vad synd ;) närå hade gärna hjälpt till, men tror grabbarna klarar det fint!

Igår skruvade vi isär sängen och körde lite ömtåliga saker till lägenheten.. Längtar så tills jag slutar idag och får åka HEM! Känns helt fantastiskt! Fick detta fina meddelande av Henke innan!
"Vi ses hemma sen".. Hemma.. Vårt hem❤

Inatt kvar

Kategori: Allmänt

Imorgon så går det stora flyttlasset mot Eriksberg och den underbara lägenheten! Jag och Henke var där igår kväll och ställde dit lite saker och kollade in målarens jobb! Nu hade han inte mycket kvar att måla, hoppas verkligen att han blir klar idag som han lovat!
Ikväll blir det en sväng till IKEA och sedan hem till Henke och skruva isär sängen, och soffan! Kommer blir så underbart att få en fast punkt igen, slippa allt detta konkade på väskor, börja om på riktigt!

Tjejmys deluxe

Kategori: Allmänt

Igår efter jobbet mötte jag upp trineboch så gick vi och tog en glass i "solen" som egentligen inte fanns men vi låtsades att den gjorde det! Satt och väntade på Carro och Johanna som var på ingång mot stan! Hade bestämt att vi egentligen skulle ta en fika, men Trine ville så gärna gå till Athena och äta så då gjorde vi det allihop! Var där i tisdags med, men det är så gott och billigt så jag säger inte emot!! Var jättemysig och bara sitta och skratta och prata om allt och ingenting! Blev inte så länge dock för jag skulle möta upp Emmy som ska flytta in i min lägenhet! Tråkigt nog så dök hon aldrig upp?! Jätte konstigt..
Typiskt mig att tro att det hänt henne något med, tycker det är så konstigt att hon inte hört av sig något alls?! Hoppas verkligen inte det hänt henne något och att hon ringer snart?!

"Home Sweet home"

Kategori: Allmänt

Puh vilket jävla slit det är att alltid ha så mycket med sig jämt.. Sliter med alla dessa väskor hela tiden!! Räknar ner dagarna nu, inte långt kvar!!
Imorgon efter jobbet ska jag och Henke åka till lägenheten och kolla hur det går för målaren och även lämna lite saker! Längtar så till lördag efter jobbet, det är först då vi sover där! Kommer bli såå bra!! Henke och jag! Nystart!

Älskar Gränna

Kategori:

Imorse tog jag på mig mina nya vassa brallor och tog mig en liten springtur vid vattnet! Det är så vackert här där mamma och pappa bor! Det är inte långt kvar tills jag också jag kan snöra på mig springskorna och ta en runda vid vattnet där vi kommer bo! Bara den känslan gör att jag får lyckorus genom hela kroppen!
Nu sitter jag och mamma i varsin brassestol, spelar Candy Crush och göttar oss i solen! Mamma passade även på att jobba lite, solen var lite störande då dock, men hon löste det på sitt lilla sätt!

Underbara par

Kategori:

I helgen vankades det bröllop till höger och vänster! Inte nog med att prinsessan Madelene gifte sig, så var det även dags för min kära kollega Erika att säga ja till hennes Arthur!

Jag mötte upp Erika på hotell 11 i Eriksberg! Dom hade bokat sviten såklart, jisses vilken utsikt det var där uppe..man såg ut över hela Eriksberg!
Våran lägenhet såg man tom från "vardagsrumsfönstret"
Erika var slående vacker i en vit spetsklänning i lite vintage stil.. Håret satte jag upp i en romantisk knut, hängande lite på sidan! Till det hade hon en vit spets accessoar som vi satte i håret! Passade verkligen på henne!

Masala

Kategori:

I fredags gick jag och Lollo ner till Masala och käkade!! Solen strålade och det var så himla gött väder!! Satte oss på uteserveringen till ganska sent och bara njöt av sol, mat och dryck! Kan verkligen rekommendera den restaurangen! Så god mat!! Jag och Lollo tog någon grilltallrik med både lamm, kyckling och fläskfilé!! Mumma!

Love

Kategori:

Åh jag älskar mitt nya halsband jag köpte när jag och syrran var och shoppade lite i söndags! Stod verkligen och funderade fram och tillbaka om jag skulle kosta på mig det för hela 179:- eller inte?! Syrran tyckte absolut att jag skulle köpa det! Så jag slog till, och jag ångrar mig inte en sekund! Det är verkligen asballt!! Tack söstra mi för att du sa jag skulle köpa det!

Hejja hejja

Kategori:

Hann inte gå på mitt lilla gympa pass idag eftersom jag ÄNTLIGEN kunde tvätta.. Snörade istället på mig springskorna och mina nya balla leopard brallor för en liten joggingtur i det fina vädret! Har ett litet varv runt kyrkogården som är lagom för mig just nu iallafall.. Får hoppas man hittar en liknande runda på nästa ställe man ska flytta till! Gillar och springa där det är grönt! På kyrkogårdar luktar det dessutom jättegott av alla fina blommor!
Vad gillar ni min nya favorit brallor?!

Så söta

Kategori:

Jag har världens sötaste kärlekspar som jag känner! Dom är så rätt för varann! Uppvaktar varandra hela tiden, och skriver söta saker om varandra hela tiden på fb eller instagram!
Nu ska dom även gifta sig nästa år och JAG ska vara tärna.. Blev så himla glad för det, kan knappt vänta tills jag står vid hennes sida på hennes stora dag! <3

Aaaarrrggghh

Kategori:

Gårdagen var verkligen en härlig dag, hade jätte trevligt med mina gulliga tjejer på skolan! Skrattade och larvade oss! Precis som det ska vara!
Tog sedan bussen tillbaka till Göteborg och hem till kärleken som hade lagat middag <3
Låg i soffan och höll om varandra, pratade och jag kände sånt lyckorus genom hela kroppen, men när mina förhoppningar gick i kras, slutade kvällen med en skit dålig nattsömn och världens huvudvärk på morgonen! Kände jag verkligen behövde luft, så jag gick tidigt från Henke!
Kom på mitt i promenaden hem att jag glömt köpa tvättmedel och sköljmedel eftersom jag skulle tvätta, så det var bara att vända mot tempo och köpa!! Inte nog med att det väger och är kalas tungt, så hade jag dessutom 3 jätte tunga böcker från skolan med mig hem..
Äsch, jag ser det som träning tänkte jag, det är ju inte så långt hem.. Till påsjäveln gick sönder!!! Så jag fick bära allt i famnen!!
JAG HATAR DET HÄR....

Borås

Kategori:

Så nu sitter man här på bussen igen på väg tillbaka från Borås! Tycker faktiskt att det är mysigt att åka buss! Lyssnar på bra musik och bara slappna av och stirra ut genom fönstret! Man tänker så otroligt mycket när man inte kan göra så mycket mer än att bara slappna av! Jag gillar det!
Kursen gick jättebra! Duktiga snabba tjejer.. Jag har dom nu hela veckan, så nu är det slut spurten kvar! Känns kul, en av tjejena har även sökt jobb på salongen! Får se om hon får komma och jobba hos oss!

Måndag och ny vecka

Kategori:

I lördags mötte jag upp syrran och Lollo för en heldag på andra lång! Carro, Jonny, Trine och Claes var inne redan och väntade på oss! Vi möttes upp och satte oss på en filt i solen och njöt av det härliga vädret.. I EN HALVTIMMA!! Sen började det spöregna så vi fick ta skydd under en balkong! Det var ganska mysigt det med. Henke och hans vänner var också med, så tillslut gick vi alla hem till Mattew och grillade! Blev en super mysig dag trots skitvädret!