mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Glad påsk

Kategori:

Sovmorgon!!! Vaknade redan halv sju, men insåg snabbt att kl var halv åtta.. Men som tur var somnade vi om och vaknade nu!!
Gårkvällen var jättemysig, var hemma hos Henke vid nio, då hade han lagat mat och köpt vin, tänt ljus och satt på härlig musik ( som tom jag gillade! WOW! )
Vi satt och prata och mös i köket ända in på små timmarna! Hade köpt ett påskägg till honom med hans favorit godisar i och ett armband som han velat ha! Det roliga var att Henke gjort precis samma sak till mig, ett ägg med favorit godisar och ett jäääääääätte fint armband från Marc Jacobs! Men.....
Det var för litet :(
Ska strax in till stan och äta brunch och gå och se om jag kan byta det till något annat!! GLAD PÅSK!

Extensions

Kategori:

..

Påskmys

Kategori:

Igår var jag på påsk middag hemma hos Pami! Herregud var massa gott hon hade fixat! Så mysigt dukat med fjädrar och påskliljor! Vi satt länge och pratade och åt massa god mat!

Hade varit på salongen hela dagen och fixat Lillis och Amandas hår! Ombre blev det för båda! Älskar verkligen det! Så snyggt!
Idag blir det promenad med Lollo till stan, sen väntar bio mys med finaste Henke!

Fina Göteborg

Kategori:

Fint det är nu på morgonen när solen lyser tidigt! Så skönt å vakna när det är ljust ute!
Gårdagen spenderades på Cubus, kanon mycket folk plus att vi börjar med ombyggnation som ska vara klart helst innan sommaren! Kommer bli en helt ny butik, kul!!
Nu ska jag snart på möte på salongen, sen två förlängningar och ikväll blir det påsk middag hos Pami och Lillis!
Glad påsk!

Härlig morgon

Kategori:

Gu vad skönt det var med sovmorgon idag, sov länge, gjorde iordning mig och åt frukost med härlig musik i bakgrunden! Var längesen jag hade en sådan morgon!
Hann även att anmäla oss på salongen till en sminkkväll som är på Gothia Towers den 18:e! Ett svenskt smink märke som heter Palina! Mia Skäringer använder det, så det måste ju vara bra;)
Ska bli kul! Älskar sånt här!

Nu ska jag iväg och jobba ett pass på Cubus! Får se vad som händer för spännande idag?! Händer alltid något där!! Igår fick jag höra att det smög runt en man och tog kort på flickors rumpor!! Herregud, man slutar aldrig att förvånas!! Puss och kram

Gött

Kategori:

Nu är jag hemma efter en jobbdag och en liten shopping tur med Hanna som är hemma från Sthlm! Vi ska ses på tors igen och fixa hennes hår och sedan hem till Pami och fika! Blir en mysig dag!
Fick en positiv överraskning när jag kom hem oxå! Skatten!! Var lite orolig att jag skulle få betala tillbaka eftersom det gått så bra, men har betalt skatt som jag ska, så jag får tillbaka!! Yeeejjjj!!

Nu ska jag röja lite här innan det blir soffan och sedan sängen för mig! Ha en fin kväll allihop!

Aj

Kategori:

Åh igår på träningen slog jag nageln i step brädan så jag slog av den!! Den bara flög iväg! Kunde se hela händelsen i slomotion, hur jag riktigt hårt slår i nageln och den flyger iväg rakt på personen brevid!! Haha, hoppas hon inte märkte något!

Step

Kategori:

Dagen har jobbats färdigt och ska nu avslutas med ett pass på gymet innan man ska hem och käka våfflor! Kör själv idag för syrran firar sin lilla 7-åring! Hoppas inte den konstiga kinesen är på passet idag, han gör så konstiga saker så jag inte kan koncentrera mig på träningen!! Nu kör vi!!!

Vår

Kategori:

Åh jag vill bara kasta mig ut i solen och sätta mig på någon uteservering med en kaffe! Synd bara att det fortfarande är kallt ute! Men snart så!! Så här kommer jag klä mig i vår! Älskar det!

Moster stora kille

Kategori:

Idag fyller världens bästa Noah 7år! Han är så stor nu, framtänderna tappar han nu tom, så just nu ser han ut som ett litet troll! Kommer inte hinna träffa dom någonting denna veckan eftersom jag jobbar och syrran åker med barnen till Gränna! Snart flyttar dom, så då kommer vi få mer tid tillsammans! Kommer bli hur bra som helst!
Idag är det även våffeldagen, så ikväll blir det våfflor med hjärtat! Ha en fin dag alla!

Solig söndag

Kategori:

Gu vad härligt det var ute idag! Inte alls lika kallt! Sitter på bussen på väg till jobbet, tänkte bara slänga förbi salongen en stund innan!
Gårkvällen var kanonmysig! Satt och tittade igenom massa gamla kort från när vi var på koster en midsommar! Gu vad härligt det var! Båten över till koster, härligt väder och massa go mat!
Vi lånade cyklar och cyklade runt på ön! Tänk om man hade en liten sommarstuga som man kunde smita till lite ibland! Lämna vardagen lite och bara va. Någon gång i livet ska jag ha en sån! Med röda knutar och egen brygga!

Tack!

Kategori:

Tack för en underbart härlig kväll! Har skrattat så mycket att jag kommer ha träningsvärk i käkarna imorgon! Uppskattar sådana här kvällar så mycket! Mat, vin, härligt sällskap och gamla minnen! Ibland krävs det inte mycket för att man ska bli nöjd! Nu ska jag sova, imorgon väntar jobb! Godnatt!

Fredagsmys

Kategori:

Igår var vi hemma hos mig och lagade middag och bara tjötade! Jessica var på besök från Jönköping så vi mös till deg lite igår! Rullader med löv biff och potatis stog på mat schemat! Åhh så gött det var! Ikväll blir det samma, fast mera girls! Älskar å hänga med mina tjejer!

Happy

Kategori:

Här är skönheterna jag köpte igår! Dom bruna bootsen kommer vara grymt snygga till bara ben och klänning i sommar! Vad tycker ni?!

Puuuhhh

Kategori:

Nu står jag och vilar mina armar lite på centralen medans jag väntar på att Jessica ska komma! Råkade gå förbi scorett som hade grymt erbjudande på skor!! Passar mig perfekt! Blev lite mycket att bära bara, tur att Jessica kommer och hjälper mig! Jätte glad för mina skor!

Freaky Friday

Kategori:

Åh vad gött med fredag! Även fast man jobbar nästan varje dag så är det något speciellt med fredagar! Nu ska jag till salongen för ett kort pass innan jag sticker till träningen!
Inget hört från mäklaren än, vill bara hon ska ringa..! Så man kan sluta vara så nervös!! Håll ut!! Uppdaterar senare!

Kväll

Kategori:

Just nu sitter jag och Henke och kollar lite utemöbler till vår framtida lägenhet! Har lagt bud på en lägenhet i eriksberg idag, som vi just nu leder.. Så just nu är det väldigt spännande! Mäklaren skulle höra av sig imorgon! Håll tummarna!

Idag har jag haft lugnt på salongen testade camouflage naglar på Jennie! Jag tycker dom var skit coola! Henke tyckte dom var äckliga?!
Gjorde även hår på Petra idag som är en ny kund till mig! Blev kanon bra, och hon har aldrig känt sig så snygg!
Kvällen spenderades på Sweet Coffea bar med Trine och Carro.. Sallad, kaffe och massa prat! Var alldeles för längesen vi sågs! Nu blir det soffhäng innan sängen! Godnatt!

Godmorgon

Kategori:

Asså det är så fruktansvärt kallt i min lgh! Igår när syrran kom hem garvade vi åt denna tajkon lägenheten som man fryser ihjäl i! Elementen är på full värme men ändå är det skit kallt!

I morse hittade jag felet! Fönstret i både sovrum och vardagsrum var inte helt stängda!! Haha, kan ju vara det som är felet! Ja! Hjälp, ibland undrar man om man har alla hästar hemma, eller ifall några står kvar i stallet?!

Haaaaj

Kategori:

Nu e jag äntligen tillbaka!! Och ska aldrig lämna er igen ;)
Haft galet mkt och mitt liv har varit lite smått kaos men nu är allt ordnat och jag är på banan igen! Nu ska jag strax in och köra ett pass på gymet innan jag åker hem till kärleken! Hoppas ni vill följa mig igen! Kärlek <3