mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Freeeedag

Kategori:

Solen skiner och det är fredag! Åh så gött, dock jobbar jag hela dagen idag men va gör det när man vet att en ledig helg väntar!!
Ikväll blir det NAS på Liseberg med syrran och imorgon väntar andra långdagen! Ska bli så gött att bara vara lite, hänga på uteserveringar och titta på folk! Trine, Lollo, Carro och Jonny ska också möta upp oss och njuta! Blir det riktigt fint väder köper vi lite ostar och kex och sätter oss i någon park i solen! Ha en fin helg allihopa!

Hejja mig

Kategori:

Idag gjorde jag det igen! Ställde mig på vågen hemma hos mamma och pappa! Ytterligare 3,4 kilon hade jag gått ner,sen jag vägde mig hos syrran! Fy fan vad underbart! Nu är det -11,6 kilo sen jag SLUTADE på viktväktarna! Helt otroligt. Känner mig jätte stolt över mig själv!! Hittade även en gammal bild på mig, helt sjukt när man ser hur stor skillnaden är!

Cubus

Kategori:

Denna skjortan fick jag av Cubus när vi hade invigning! Gillar den verkligen! Hade tänkt och köpa den, men så fick vi den!! Passar grymt bra till mina nya converse syrran köpte till mig i Kina!

I vårt och torrt

Kategori:

Så här söta var mamma och pappa när dom bodde hemma hos mig förra veckan! Tänk att dom har hållit ihop i så många år! I motvind och medvind! Hurra för kärleken!

Ny kurs och mors-dag

Kategori:

Igår var det världens bästa mammas dag! Kunde inte fira henne eftersom jag jobbade, så jag får göra det idag istället! Hon ska få åka iväg och bli lite ompysslad en stund, det är hon värd!

Igår var det som sagt ny kursstart och jag träffade 4 härliga tjejer med underbara dialekter! Från Vääääääännaammmo!! Haha, man glömmer att vissa pratar för jäkla roligt!
Kanon duktiga tjejer som ska bli väldigt roligt att följa!

Gränna

Kategori:

Herregud, hur lyxigt är det inte att vakna upp så här?! Är så vackert hemma hos mamma och pappa! Älskar att sitta på deras inglasade balkong och bara njuta! Här ska jag spendera några dagar.. Freeeeaaakiiin löööve it!

Shoe Mania

Kategori:

I'm in löve! Alla vet ju hur mycket jag älskar skor! Det har kommit in så mycket fina skor överallt! Var inne med Lillis på Din Sko för hon ska på bröllop och behöver ett par skor, det fanns hur många fina som helst! Mina favoriter är de svarta med öppen tå med den färgglada kilklacken! Vilka är dina?!

Färdiga!

Kategori:

Så nu är vi på väg tillbaka till Göteborg igen, slutfotograferingen gick kalas bra! Så duktiga tjejer, Hanna fotade och dirigerade tjejerna hur dom skulle stå! Kommer uppdatera med de färdiga bilderna senare!
Nu ska jag hem och invänta mamma och pappa som kommer idag! Är så trevligt när dom kommer på besök! Hoppas solen skiner lika mycket som den gjort i Göteborg, kanske man kan få sitta lite ute innan det blir mörkt?!

Mot Borås

Kategori:

Nu sitter jag och Lillis på bussen på väg mot Borås! Hon ska fota mina elevers slutprov! Jätte mysigt att sitta med henne här, äta frukost och dricka kaffe!
Vi sitter med varsin hörsnäcka och lyssnar på "utan dina andetag" klockren låt, jajamen! Är glad att Lillis ska vara med mig hela dagen idag.. Solen skiner och vi skrattar och pratar gamla minnen!

Kommentera mera

Kategori:

Älskar när ni kommenterar, det gör mig lycklig ända in i själen! Jag försöker skriva om era önskemål och svara på era frågor så mycket jag kan! Mer sånt! Kärlek!

My safezone

Kategori:

Älskar verkligen mitt jobb.. När jag är på salongen kopplar jag bort allt annat! Då är jag 100% där.. Älskar å höra om mina kunders liv och historier dom berättar om roliga händelser som hänt dom! Idag var bl.a. Jessica på besök från Spanien! Hon bor och jobbar där som servitris! Ung söt tjej som älskar party och uteliv. Alltid lika roligt att höra vad hon varit med om! Ser fram emot när du kommer nästa gång, det brukar gå ett år emellan ;)
Så här blev Jessicas svall..

Frisk och tillbaka

Kategori:

Nu känner jag mig helt återställd från sjukperioden! Hoppade träningen även idag, så jag inte blir sjuk igen!!!

Igår var det kick off på Cubus, har byggt om hela butiken så vi har nyöppning idag! Vi hade möte om framtiden, lärde oss mer om mer försäljning och framför allt pratade en livscoach om självkänsla! Allt handlar om hur du själv mår, och vad du har för inställning till saker! Så himla nyttigt det var att lyssna på henne och göra dessa övningar! Kommer ta med mig varje ord hon sagt!
Senare på kvällen var det middag, skumpa, vin och öl! Cubus bjöd på italiensk buffé och höll mycket fina tal! Fick även en skjorta i present! Så himla snälla och gulliga! Blev en kanon lyckad dag och jag kände mig riktigt lycklig som får jobba i ett så bra företag!

Ingen gala

Kategori:

Det blir ingen gala för mig idag.. Känner mig inte alls bra.. Svettas så sängen är helt blöt! Orkar absolut inte stå upp på en gala.. Jätte tråkigt, för jag hade verkligen sett fram emot att gå!
Inte orkar jag gå till affären heller.. Skulle behöva köpa lite mat, chingchongen vid mig tar inte kort!! Idioti.. Jag får vänta tills Lollo slutat, hon får hjälpa mig ❤

Let us bring hope

Kategori:

Så heter stödgalan för "Missing People" har ikväll! Fick biljetter av Patric på salongen, åh jag hoppas verkligen att jag kan gå! Mår jag så här så vet jag inte om jag orkar.. Får vila hela dagen och samla kraft! Kommer väldigt mycket artister till galan ikväll som hölls på Trädgårn, bl.a. Dessa:

Jenny Silver, Nordman, Mats Westling, Uno Svenningsson, Cecilia Vennersten, Those Random Boys, Lillasyster, Andra Generationen, Emrik Larsson, Jessica Andersson, Medina, Hellmans Drengar, Stefan Odelberg (Magiker), och, Lotta Engberg och, Magnus ”IQ” Lindström (Stå-Upp komiker) kommer att vara konferencierer under kvällen.

Kundkväll

Kategori:

Igår hade jag och min kollega Eva en styling kväll på Salong OSS! Vi inriktade oss på makeup, och eftersom gästerna skulle ha en eventdag på deras barns skola, ville dom även lära sig barnmålning! Det blev jätte lyckat, bara det att jag hade feber och var jätte förkyld.. Då var det bara att sätta på happy face och leverera! Det gick strålande bra och alla var kanon nöjda!

Vackra brudpar

Kategori:

Vilken tur brudparet hade med vädret i helgen, strålande solsken, bara en liten skur mitt på dagen! Regn betyder ju dessutom tur! Bröllopet var jätte lyckat med god mat och dryck, trevligt sällskap i en helt fantastisk miljö!
Jag hade varit hos Michaela hela morgonen och gjort hon och hennes tärnor fina!
Tusen tack Michaela och Jonas för den fina dagen!

Helg

Kategori:

Puh vilken stressig dag detta har varit, bokat kunderna lite för tätt så jag har inte ens hunnit med lunch! Puh! Men nu så sitter jag på Henkes balkong och njuter av sista solen för idag, dricker rose och ska snart äta! Imorgon vankas bröllop för Mikkis och Jonas! Det ska bli så roligt att få vara med och fira deras dag! Jag ska självklart vara på plats hos bruden tidigt i ottan och fixa henne strålande vacker! Ha en bra fredag!

Varför jag?!

Kategori:

Åh varför måste just jag vara allergisk mot katter! Finaste och goaste djuret som finns!
Hannahs nya underbara Sune är ju så söt och go så man bara vill ta med honom hem! Vore jag inte allergisk skulle jag lätt ha katt hela livet! Saknar min memo skrutt så det gör ont i mitt mamma hjärta! Tur att hon fått det jätte bra i sitt nya hem!

Lär mig aldrig

Kategori:

Igår kväll när jag promenerade hem från Hannah tog jag vägen över kyrkogården! Det är verkligen läskigt att gå där, plus att jag lyckades få en man som gick typ tre meter bakom mig nästan hela vägen hem! Jag var helt livrädd.. Ska aldrig mer gå där själv på kvällen, man vet aldrig vad som kan hända! Tog lite kort för å visa hur mörkt det verkligen är!

Lyxdag

Kategori:

Sitter just nu på bussen på väg till träningen! Skivstång står på schemat idag! Får se hur det går, har väldig träningsvärk i armarna efter passet igår men musklerna kanske blir så varma och mjuka att värken försvinner!

I eftermiddag ska jag på lyxig ansiktsbehandling hos Johanna på Salong OSS, var alldeles för längesedan sist! Dumt när man ändå jobbar under samma tak! Ska få pröva hennes senaste tillskott i produkter!
Nimue heter produkterna, och ska tydligen vara ansiktets Rolls Royce!

Kofötter och fårskalle

Kategori:

Det var bl.a. rätter på menyn man kunde beställa på restaurangen vi var på igår! En afrikansk restaurang som låg i Vasa Stan!
Jag och Henke höll på att skratta ihjäl oss när en övertrevlig servitris tog emot oss, dessutom på stockholmska med en centimeter glugg mellan framtänderna och tiks så att ögonen rullade runt hela tiden!
"HEEEEEEJJ VÄLKOOOOMNA"
"HADE NI BOKAT BORD?, JA MEN ÅHH SÅ HÄRLIGT, JAJEMEN.. "
" KAN NI BARA FÖLJA MED MIG HÄR, JAAA"
Haha, Henke undrade vad det var för fel på henne! Haha..
Jättegod mat och väldigt mysigt ställe iallafall, med liveband och salsa dans! Tycker jag allt ni ska pröva! Nu ska jag jobba!! Yeeeej!

Underbara kollegor

Kategori:

Gu vilken härlig kväll det blev! Började dagen med min underbara kund Martina som skulle förlänga sitt svall! Alltid lika trevligt när hon kommer!
Senare på kvällen hade vi lite aw där vi fick besök av Dijana från själens oas som hade en seans med oss! Så spännande att ha det! Alla som inte haft det borde verkligen pröva! Det blev mycket tårar och skratt!
Efter seansen satt vi och prata om allt och inget vilket slutade i träningsvärk i skrattgroparna! Underbart! Man kommer ju helt klart närmare varandra när man träffas "utanför" jobbet! Bästa kollegorna!

Fuego

Kategori:

Var och dansade mitt favorit pass idag! Dans fuego, tycker verkligen alla som gillar å dansa borde testa det! Det är så fantastiskt roligt, och passar alla!

Efter passet gick jag och sola och handla lite inför vår tapas kväll med salongen imon! Jag har gjort bacon lindade dadlar! Så enkelt, och jösses vad gott det är! Ska bli spännande och se vad dom andra tjejerna hittar på för gott!
Kl19.00 kommer även mediet Diana, som ska hålla i en seans för oss! Diana håller i kurser och utbildningar inom medial utveckling! Kika gärna in på hennes hemsida!
www.sjalensoas.se

Nya produkter

Kategori:

Idag var Ylva hos mig och fixade sina naglar! Jag testade lite nya geler som kommit! Dom verkade kanon bra verkligen! Får se hur bra dom håller men resultatet blev jätte bra!

Sol

Kategori:

Åh nu kikar solen fram lite mellan molnen! Så skönt, igår var ju skit tråkigt väder! Jag syrran och barnen hade en redig slappar dag! Skönt å ha det ibland! Nu är jag på väg till salongen för en kort liten arbetsdag! Ylva från Cubus kommer hit och ska få fina naglar!

Igår gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge! Ställde mig på vågen!
-8 kilo sen jag slutade på VV! Blev så glad! Egentligen spelar inte siffrorna på vågen så stor roll för mig, bara man mår bra och att det känns skillnad! Men måste erkänna att det var väldigt kul att se resultatet! Hejja hejja!

Vilken kväll

Kategori:

Idag efter jobbet åkte jag, syrran och barnen till en jätte stor skateboard ramp som ligger precis vid bergakungen! Åh vad roligt det var! Barnen var jätte duktiga. Joel ramlade hela tiden, men var ändå väldigt stolt över alla "trix" han gjorde! Han tyckte själv att han var så duktig så att han sa "hallå, nästa gång kommer jag inte ens behöva skydd"..
Öhh jo lilla söta Joel, det behöver du!

Det var fullt med stora grabbar som var vid rampen! Vi diskuterade lite varför dom sa som dom sa?!? Typ "I'm black", "yes, I'm black", "mammas f***a", "mother fucker"... Ja listan kan göras lång!
Noah bara skrek till oss att DOM SA FAAAAN!!!
Kanske är det lite tuffare att svära när man åker skateboard?! Vad tror ni?!
På vägen hem somnade båda barnen direkt, med hjälm och skydd och allt på sig! Mina ögonstenar!

Jag gjorde det

Kategori:

Jajamen! Jag sprang! Det har jag inte gjort sen skolan och lite på träningen! Sprang absolut inte hela rundan men lite då och då! Är så jobbigt att byxorna ramlar ner hela tiden när man springer, har inte råd att köpa nya träningskläder just nu, så jag får la sy in dom eller nått?!
Fick två par brallor av syrran som hon inte kunde ha men dom trillar oxå ner! Jaja det finns ju värre saker att oroa sig för, än ett par byxor som ramlar ner ;)

Underbara dag

Kategori:

Det blev plötsligt en ledig förmiddag för mig idag! Min morgonkund bokade im sig till tors så nu behöver jag inte åka in förens i eftermiddag! Har tagit på mig spring skorna och tänkte att jag skulle ta mig runt på en springtur! Se hur det går! Helt underbart väder är det ute iallafall!

Månadens kampanj

Kategori:

Här kommer månadens kampanj på salongen! Passa på att boka, först till kvarn! För mer bilder följ oss gärna på instagram: salongossklinik eller Facebook: OSS Hår och skönhetssalong!

Måndag och sol

Kategori:

Åh vad härligt det var ute idag, solen skiner och det är varmt!! Älskar det, nu känner man att våren är nära!
Igårkväll efter jobbet åkte jag hem till Henke, han skulle bjuda på middag så jag passade på att köpa lite efterrätt att bjuda på!
Köpte melon, jordgubbar, banan och äpple och choklad! Tänkte vi skulle smälta ner chokladen och doppa frukterna! Herrejisses vad gott det var!

Nu bär det av till salongen för ett litet arbetspass innan kvällens step pass väntar.. Yyiiiihaaaa!

Syskonmys

Kategori:

Det är så himla underbart att jag och min syster kommit varandra så nära! Vi har alltid varit nära, men aldrig riktigt umgåtts så! Sen den här vändningen i livet så förstår man verkligen hur viktigt det är att ta vara på varandra.
Vi har ju behövt varandra mer än någonsin nu - helt underbart!

Igår efter jobbet hämtade syrran upp mig och vi åkte och köpte tacos! ÄLSKAR tacos! Sedan drack vi vin och kollade på massa roliga klipp på youtube! Vi kollade även igenom klänningar som vi kan ha på oss, jag ska på bröllop och Johanna på stor fest, kanske ev slutar med att vi har samma klänning! Haha, om min passar henne då! Men det tror jag faktiskt! Senare på kvällen kom Henke och Patrik förbi och sa hej, dom hade varit på fest i Älvängen och var på väg hem! Mysigt!

Nu blir det frukost i solen på syrrans uteplats! Längtar tills jag får sitta på våran balkong i solen och dricka kaffe!! Snart....,

Nu vänder det

Kategori:

Jag känner det, något som puttar mig uppför backen, något som hjälper mig andas, sova! Äntligen ser jag ljuset i tunneln! Detta kommer bli så bra, känslorna är på rätt ställe, nu ska vi bara jobba tillsammans för att få det så bra det bara går! Vi två, never ending story!

Podcast

Kategori:

Carro rekommenderade mig om att ladda ner en podcast som hon tyckte att jag skulle lyssna på! Är typ som ett radioprogram som man kan ladda ner!

Jag lyssnar just nu på 2 tjejer som pratar om relationer, har tagit mig igenom 4 program nu! Avsnitten har handlat om uppskattning, giftermål, otrohet och nu sista avsnittet jag lyssnade på var om ångest!

Känns som detta kommer vara min räddning genom detta, jag är inte ensam!
Jag brukar tänka tillbaka till när jag var som mest nere på botten förra gången, då jag satt på trappan i sommarstugan på Öland och tittade ut över havet! Klarade jag mig upp därifrån, så klarar jag detta med!