mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Monster

Kategori:

Nu har jag och Lollo precis tittat på en skit bra film som hette Monster! Fan vad bra den var, hemsk men bra! Alla borde verkligen sen den!!

Monster är baserad på den sanna historien om seriemördaren Aileen Wuornos (spelad av Charlize Theron). Filmen börjar i det ögonblick då Aileen för första gången i sitt liv möter en människa som är vänlig mot henne. Det är Selby (Christina Ricci) som blir Aileens älskarinna och kompanjon under fyra år.

Sicken kväll

Kategori:

Det blev igår.. Super lyckad! Modellerna var kanon duktiga verkligen.. Alla hade samma frisyr.. Slarvig toffs på sidan eller bakåt.. En tjej hade en flätad toffs..
Tusen tack alla som kom och var med! Kläderna hittar ni på: rodni.se
Smyckerna på: dorotheas.se

Morgonmys

Kategori:

Nu har jag precis vinkat av syrran som skulle till jobbet! Gick upp med henne, så gjorde jag ordning lite frukost så satt vi och myste i soffan innan hon gick!
Är så gott när man har en lugn morgon så man kan mysa lite istället för att bara stressa iväg! Så nu ligger jag kvar här och gottar mig, gör det ett tag till innan jag själv ska göra mig klar till jobb!!

Lady Gaga

Kategori:

Ikväll spelar Lady Gaga på globen i Stockholm! Åhh hade verkligen, verkligen velat gå!! Det är 4 artister som jag har på min lista som jag vill se!
Beyonce, Rihanna, Lady Gaga och Jessie J.. Dom två första har jag sett men inte dom två sista!! Det kommer!
Lady Gaga har så annorlunda och galna föreställningar, så hennes förra föreställning på tv, då spelade hon piano med fötterna- upp och ned!!
Måste ses henne någon gång i framtiden!

Borås

Kategori:

Nu sitter jag på bussen på väg till Borås, till skolan.. Ska hämta varor till goodiebagsen ikväll.. Närmare bestämt 120 nageloljor!! Känner på mig att detta kommer bli ganska tungt faktiskt!! Ikväll är det dags! Ska bli så himla kul!! Syrran kommer till mig vid typ halv tre, så ska vi göra oss klara inför kvällen! Kommer nog komma väldigt mkt folk!! Uppdaterar med bilder senare.. 😘

r o d n i.

Kategori:

I morgon är det dags igen för ett samarbete med Anna Nilsson, designern bakom klädmärket "r o d n i."
Imorgon har hon releasefest för hennes senaste kollektioner..
20.00 drar det igång på Skansen Krona!
Jag och syrran är på plats för att göra håret på modellerna, kul att bl.a. Sibel från top model Sverige ska gå modell!
Goodie bags och mojitos kommer finnas till gästerna!!! Kul!!

www.rodni.se

Nu jävlar

Kategori:

E hon tillbaka.. Starkare än någonsin!! Nu blir det som det blir?! Av?! På?! Av?! På?! Vem vet?! Skit samma..

Sommaren är över och jag är precis hemkommen efter en veckas semester i Turkiet! Fan vad jobbiga dom är där! Behandlar oss tjejer som ett stycke kött! Daskar till en på rumpan när man går förbi och säger gu vet vad på deras språk?! Usch fy.. Näää.. Gott å va hemma!