mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Hängig

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
Usch känner mig fortfarande inte bra. Vaknade ganska tidigt idag, gick upp och åt frukost men sen kände jag mig skit dålig igen. La mig lite på soffan och somnade, sov till kl tre!!! Herregud aldrig sovit så länge, då var det bara att göra sig iordning snabbt och traska mot salongen.. På bussen var det så grymt varmt, kände mig nästan svimfärdig så jag var tvungen att hoppa av vid ullevi och gå sista biten, åh det var så himla skönt med frisk luft.. Tur som gick det väldigt bra med kunden, men nu e jag så trött och vill bara sova.. Hoppas det är bättre imon!
Vad fan e de med mig???

Herregud

Kategori: Allmänt

Hjälp!! Har sovit hela dagen verkligen.. vaknade halv fyra av att mobilen vad översvämmad med meddelanden och missade samtal! Inte hört något alls faktiskt... Är helt utmattad , orkar ingenting.. Fina Hannah erbjöd sig att komma hit och laga mat till mig! Så snäll hon är, så hon är på väg hit nu.. hörde nått med kött och ris.. Låter helt grymt bra.. Nu ska jag duscha, se om det blir lite bättre efter en dusch, mat och Hannahs sällskap.. Tror det!

Usch värsta natten på länge!

Kategori: Allmänt

Magsjuka!!! Var fan kom den ifrån?? Sovit i typ en halvtimme, timme innan det var dags igen!! Lakanen är helt blöta!! Åhh hatar sånt här! Jag mådde ju jätte bra igår!?

Fått boka om mina kunder nu med och klämma in dom innan min semester, tur att jag skulle vart ledig imon! Det räddade en del.. För magsjuka brukar cl bara vara en kort liten period? Eller? Åh hoppas det...

Impossible

Kategori: Allmänt

You have won.
you can go
ahead tell them..

Tell them all I know now
Shout it from the roof top
Write it on the sky line

All we had is gone now.
Tell them I was happy,
And my heart is broken.

All my scars are open,
Tell them what I
hoped would be..

Impossible,


Lääääääääängtar

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och tittar på lite resor. Ska ju åka iväg med tjejerna den 18/8 ca!
finns ganska mkt billiga resor då.. man kan liksom åka till turkiet för 2600:- med lägenhetshotell.. Blir perfekt, jag kan tänka mig åka var som helst bara det finns sol och strand så e jag nöjd.
Kan även tänka mig Marbella eller någonstans i Kroatien.. men som sagt var som helst går bra..

Kroatien

Marbella

Turkiet

Underbara dag!

Kategori: Allmänt

Gu vad härligt det har varit ute idag! Helt underbart väder! Synd bara att man stått inne och jobbat hela dagen! Men jag, Kikki och Thea hade lite håltimme så vi passade på att ta en lunch ute i solen! Det var jätte skönt!

Nu har jag precis slutat och är på väg, för att hämta ut lite paket som jag beställt! Alltid lika spännande och se hur det ser ut live! Hoppas det blir bra! Sedan ska jag ge mig ut på en promenad i solen! Idag har varit en bra dag! Hoppas det blir det imon med!

Blää papper!!

Kategori: Allmänt

Äntligen är jag klar med bokföringen, fattar inte att jag inte lär mig?! Varför gör man inte lite i taget för?? Skönt att ha allt klart innan semester dags!! Hejja hejja!!

Efter lilla frukost dejten idag, gick jag och mikkis lite på stan, skulle inte ha något speciellt, men ibland är det mysigt att bara gå runt och strosa lite! Vi hamnade bl.a. På hemtex där dom hade super rea! Mikkis shoppade loss rejält! Men jag vill hålla lite i pengarna i och med semestern! Köpte dock ett jätte fint påslakan, har typ inga efter flytten så det kostade jag på mig! Var väldigt billigt dessutom!! Fint va?!

Måndag

Kategori: Allmänt

Vilket skit väder det är?! Var så himla fint i lördags.. Hoppas verkligen det inte är sånt här nu när jag ska ha semester!

Idag är jag ledig, har varit uppe med tuppen dock och städat salongen med Mikkis! Kom hem så sent igår så jag var inte så sugen på att åka in då! Men det gick smidigt, efteråt satte vi oss på kopps och åt frukost. Det var riktigt mysigt att sitta där när regnet bara öste ner.
Nu ska jag hem och tvätta, lägga mig i soffan och kolla en film. Känner mig fortfarande lite sjuk, antar att det är allergin, har ju bott med en hårig katt hela helgen! Det blir en bra mjukstart på veckan..

Sicken helg asså!

Kategori: Allmänt

Den har varit grymt bra! Man e lite sliten nu bara måste jag allt säga! Men det var det värt!

Lördagen spenderades ute på gräsmattan, var kanon härligt i solen så vi låg där ganska länge! Johanna, Sara och Co. Satt på en restaurang och drack typ hela dagen, och vi kan säga att vi fick en chock när dom kom tillbaka! Killarna hade mankinis och fejktatueringar och tjejerna hade sprejat sina hår i olika färger ! Killarna hade gått genom hela stan i dom där dräkterna!! Haha jag skratta så jag grät!

Senare på kvällen gick vi alla till ett uteställe som hette strand paviljongen! Jättemysigt som låg precis vid vattnet! Där dansade vi allihopa natten lång!
En väldigt lyckad midsommar!

Underbara sol

Kategori: Allmänt

Idag är det helt underbart väder! Ligger ute på täcken i solen och göttar oss!

Gårdagen blev jätte lyckad, efter allt regn så sprack det upp lite grann så vi tom kunde sitta ute hela kvällen och natten! Vi åt, drack och sjöng massa sånger! Johan var dj och spelade massa gamla goa låtar medans vi andra dansade runt grillen som vi hade gjort till lägereld! Kvällen avslutades med ett härligt jaccuzzi bad! Vi bubblade ända till kl fem på morgonen! Underbart!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Glad midsommar på er alla! Nu har vi precis ätit en jättegod frukost här i stugan! Det är en jättefin stuga med två olika hus! Jag, Leo, Hannah, Mikki sover i samma rum! Här finns även en jaccuzzi som vi ska bada i senare! Synd med vädret bara, för det är ca 200 m till stranden.. Hade varit gött och ligga där idag.. Nu ska vi snart ut och binda oss en krans till håret! Ha en underbar dag! Puss

Längtan

Kategori: Allmänt

Har ni någon gång känt en sån längtan efter något som ni egentligen vet inte kommer komma! Fast ni vill inte riktigt ge upp den längtan, utan hoppas att det kanske kommer om man är uthållig och väntar riktigt länge??!? Så var det för mig idag.. Har haft telefonen i handen hela dagen och minsta lilla ljud eller pip har man hoppat till i hopp om att det ska vara det man längtat efter.. Ibland blir det inte riktigt så som man hoppats på! Nu är kl ett på natten och fortfarande inget hänt! Det är ju en dag imorgon oxå.. Kanske då?! Vem vet?! Godnatt!!

Underbara hår

Kategori: Allmänt

Idag var Kikki på salongen och fixade sitt hår! Först tog vi ut hennes gamla, sedan färgade Carin det, för att jag sedan skulle sätta i nytt! Gu vad fin hon blev! På Kikki satte vi i 120st keratin slingor i fyra olika färger! Och resultatet blev så här..

Jajamen

Kategori: Allmänt

Då var vi äntligen på väg! Jag, Hannah, Kim, Leo och muskot!! Alla samlade och taggade till tusen! Ska bli så himla mysigt! Är så nyfiken på hur stugan ser ut! Känner på mig att det kommer bli hur bra som helst!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Imorgon efter jobbet bär det av mot Simrishamn och fyra dagar ledigt!! Helt underbart, ska bli så skönt att få komma bort lite, lämna allt annat åt sidan för ett tag! Vi blir ett gött gäng från Göteborg som åker ner! En del åker imon, så kommer resten på fre! Det blir middag och midsommar krans och hela baletten! Jag, Hannah och Kim åker i en bil! Mysigt med lite roadtrip. Här är foton på mig och Hannah från tidigare midsommar firanden..

Fullspäckad dag!

Kategori: Allmänt

Oj idag har verkligen tiden bara rusat förbi! Haft fullt upp ända sedan tio i morse! Älskar när det är fullt ös! Mår så mkt bättre då!

Idag har även Kikki hjälpt mig med mitt hår! Jag har fått lååååångt fint nytt hår! Hade haft mitt förra i nästa ett år! Så det var verkligen dags att förnya det! Känns kanon bra! Tusen tack Kikki!
Måste bara visa Mikkis fina naglar jag gjorde idag, en helt vanlig förlängning! Hon har så fina egna naglar så det blev verkligen grymt bra!!

Herregud!

Kategori: Allmänt

Har haft så mycket att göra så jag har inte lyckats få ro att skriva här! Men nu så! Helgen var grym, spenderade den hos syrran och grillade och spelade brännboll! Herregud vad jag skratta! Träningsvärk kan jag lova! Men roligt hade vi!

Idag när jag satt och väntade på bussen, så kom Anna en vän till mig som jobbar som designer! Hon bor precis vid mig! Jätte roligt! Hon berättade även att hon skulle ha en visning igen om ville ha min hjälp med hår och smink!! Jiiippiiee!! Känns som det händer så mkt roligt nu framöver! Det behöver jag!! <3

Grattis älskade dosedris

Kategori: Allmänt

Idag fyller mosters lilla älskling 5 år! På lördag åker jag, mamma och pappa hem till familjen Grennborg på grillning! Längtar redan! Puss på dig fina Joel!

Ensam

Kategori: Allmänt

Blev ingen tjejmys kväll.. Alla avbokade!! Hade verkligen sett fram emot att träffa alla ikväll, men men så e de! Blir inte alltid som man tänkt sig.. Istället sitter jag här, nerkurrad i min lånade soffa och tittar på film! SUCK!
Imorgon.. Då e de en ny dag.. Yyeeeejj

Yes

Kategori: Allmänt

Då var man tillbaka på bussen från Borås.. Herregud vad givande och inspirerande det är att träffa Camilla! Hela sommaren är nu full med uppsatta kurser och i Januari åker vi två på utbildnings/inspirations resa till Los Angeles!!! Fattar inte knappt att det är sant! 17 januari bär det av! Då blir vi mottagna av Anette, grundaren bakom naglar.com.. Sedan är resan full av utbildningar, mässor, resor runt om till bl.a. Hollywood, guldgrävar gruvan, Napa Valley m.m
Så himla kul! Någonstans i allt detta mörker, så hittades ett litet ljus och lyfte upp mig lite grann.. Är såå glad just nu!!

Mot Borås

Kategori: Allmänt

Så nu sitter jag på bussen mot Borås och möte med Camilla! Förbereda startkit och produkter inför sommarens alla kurser! Är verkligen jättekul att så många är intresserade.. Ni som är sugna och vill veta lite mer om kursstart och priser. Gå in på www.borasnagelskola.se
Ha en underbar morgon allihopa!!

Tack!!

Kategori: Allmänt

Ville bara tacka alla läsare, vänner och familj för alla fina sms, samtal, mejl och kommentarer här på bloggen! Vet inte vad jag skulle göra utan er! Jag tar mig sakta men säkert steg framåt och snart är jag gamla vanliga Malin igen! Insett att det inte finns mer jag kan göra åt situationen, utan bara blicka framåt!

Har fått förfrågningar om tips på brudfrisyer! Lovar att jag inom kort kommer lägga upp massa bilder på senaste trenderna. Många undrar även varför jag inte publicerar kommentarerna?! Vill helt enkelt inte att alla ska ta del av dom! Ser det lite som mina alldeles egna kärleksbrev ;)
Nu ska jag försöka sova, imorgon är det möte i Borås. Planer inför framtiden står på schemat!!! Godnatt

Mamma och jag

Kategori: Allmänt

Mamma kom in till skolan i eftermiddags och ville jag skulle göra något kul med hennes naglar! Hon tyckte även att jag skulle stanna i Jkpg lite längre så kunde vi mysa lite på stan! Så efter vi gjort hennes naglar strosade vi runt i lite affärer och fikade lite! En annorlunda men mysig fredags kväll!!

Nu sitter jag på bussen på väg hem!! Och det är så jävla varmt på bussen! Säkert 40 grader!! Och så funkar inte ac:n! Imorgon har jag bröllops jobb på morgonen, sen ska jag möta upp tjejerna och gå mot andralång!! Hoppas verkligen vädret håller i sig!!

Duktiga Linnea'

Kategori: Allmänt

Vad duktig Linnea har varit idag! Gu vilka framsteg sen förra veckan!! Nu ska hon bara sätta fotograferingen och nästa teoriprov så e hon klar!! Man blir stolt lärare när sina elever är så här duktiga!!

Vad tycker ni?!

Kategori: Allmänt

Är så sugen på att göra om mina naglar! Göra något annorlunda! Kanske något sånt här? Vad tycker ni??

Så sant!

Kategori: Allmänt

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Puuuuhhhh

Kategori: Allmänt

Herregud vad nära det var att jag missa tåget i morse!! Jätte konstig natt! Man sover fast ändå inte, vet att jag kolla på kl exakt dessa tider 02.13, 03.43 & 04.26?? Sjukt! Så när klockan ringde imorse kl 05.30 stängde jag bara av skiten! Vaknade som ett skott 06.13 och bussen skulle gå 06.27.. Men jag hann!! Sjukt att man kan vakna så bara!! Är det guiden tro?! Som hjälper en!! Bra är det iallafall!!

Nu sitter jag på tåget på väg till Jönköping och näst sista lektionen! Det är övning inför slutprov som gäller! Så idag kommer två modeller till Linnea! Men först blir det lite frukostmys på skolan! Ha en fin dag alla!!!

Snäll han e

Kategori: Allmänt

Idag kom syrrans man med en överraskning till henne! På lördag ska vi ju till andralångdagen! Då ska även syrrans vän Jenny följa med. Så istället för att dom ska behöva åka hem till surte på natten så har han bokat ett hotellrum åt dom! Så himla sött gjort! Bakis, i världens skönaste säng och en grym hotellfrukost på det!! Hallå?! Kan det bli bättre?! Det kallar jag kärlek!!

Ledig förmiddag

Kategori: Allmänt

Börjar inte förens senare idag! En kund som jag skulle gjort naglar på idag ringde och berättade att hon kräkts hela natten! Stackarn, hon ska gifta sig på lördag! Hoppas hon mår bättre tills det!

Ganska skönt att få en förmiddag så här, sovit skit dåligt inatt igen. Vaknar flera ggr och sen har jag svårt att somna om! Ligger och tänker och analyserar varje meddelande och samtal. Huvudet har redan gett upp, men hjärtat kämpar fortfarande! Måste väl betyda något då?!

Andralång Dagen

Kategori: Allmänt

På lördag är det äntligen dags!! Jag har verkligen längtat till detta!! Det ska bli kul att inte jobba detta året! Förra året hade vi så himla kul! Då hade jag ju salongen, så vi tog ut stolar och satt och göttade oss i solen!!

Jag ska bara jobba lite på morgonen innan jag möter upp syrran, Jenny och Carro! Då sticket vi och sätter oss på någon mysig uteservering och äter och dricker något gött, innan vi drar oss mot långgatan. Känner på mig att det kommer bli en grym dag!!

Klippa mig

Kategori: Allmänt

Imorgon kommer den tillbaka!! Min efterlängtade lugg.. Jag gillar att ha mittbena, men jag har så mkt hår uppe på huvudet så det blir alltid att jag tar det bakom öronen, har saknat att ha en bred snedlugg då kan jag inte ta det bakom öronen!! Vad tycker ni?? Flipp eller flopp?

Äntligen "hemma"

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis kommit hem efter en mysig eftermiddag hos syrran och barnen.. Joel hade hittat en liten kattunge som han kom hem med! En jättesöt liten sak som vi snabbt döpte till tiger! Katten hade inget halsband och var jätte törstig!! Stackars lilla katt, hoppas att den har en familj att gå hem till som saknar den lilla saken..

När Jonny kom hem åkte jag och Johanna och stor handlade.. Så gött eftersom hon har bil! Blir väldigt dyrt för mig annars om jag ska handla i min lilla kiosk här utanför! Slutade med att vi hade hela bilen full med mat! Underbart!

Ajdå

Kategori: Allmänt

Mobilen gör lite som den vill!! Haha alla bilder kom inte med, så här är camillas före och efter bild!

Sveriges nationaldag

Kategori: Allmänt

Så nu har man jobbat färdigt för idag, blev en snabb sväng in på salongen idag.

Först kom Camilla, Ralph och barnen för att Camilla skulle få långt fint hår! Vi satte i håret med microringar, vilket Camilla aldrig haft, hon blev kanon fin verkligen. Hoppas verkligen hon kommer trivas med detta!

Sedan kom Anne som ville styla håret inför en stor 70-års fest! Anne som alltid har rakt hår vågade satsa på lite Hollywood svall!! Hon har så fint hår, så det var inga problem att locka till det underbara svallet!!

Fin tanke

Kategori: Allmänt

I morse när jag skulle gå till jobbet och precis hade öppnat ytterdörren kom jag på att jag glömt min matlåda! Sprang då in lite snabbt igen utan att stänga dörren. När jag sedan kom ut i hallen igen står det en man i dörr öppningen, en utländsk man i typ 50-års åldern. Jag höll bokstavligen på att skita ner mig.. Hoppade till som fan, medans mannen flaxar med armarna och säger " förlåt, förlåt, det var inte meningen att skrämma dig, jag bor här mittemot och ville bara säga hej!"
Hjälp!! Vad rädd jag blev, en helt ofarlig man som bara ville väl! En väldigt fin tanke, blev lite tokigt bara....

Hjälp

Kategori: Allmänt

Vad trött jag e idag, sov inte alls bra inatt. Drömde konstiga drömmar och vaknade flera ggr.. Tur att man har en fullspäckad dag med kunder idag, så man inte behövt stanna upp och känna hur trött man är! Full fart.. Nu blir det månadsmöte på salongen med mysig frukost! Ha en fin dag alla!

Hjälp

Kategori: Allmänt

Vilken kväll det blev i lördags.. Började med grill och vin hemma hos leos föräldrar i stenkullen, det var ju jätte gött väder så vi kunde sitta ute! Efter det blev det krog runda på avenyn! Var hemma ganska sent så man var inte så fräck igår!

Gårkvällen spenderades först på salongen, där jag och syrran städade och sedan fixade hennes naglar! Denna gången blev det leopard! Skita balla!!
Sedan åkte vi hem till Mickyz och kollade BB finalen.. Tyckte det var bra att Hanna vann!! Det var hon värd!

Feeeeeeeeest

Kategori: Allmänt

Finns inga ord.. Leo 20 år..

Söta mamma!

Kategori: Allmänt

Titta vad fint mamma har gjort till mig! Ett litet nagelbord till mina kunder här i Jönköping.. Söt hon e! Helt perfekt.. Inväntar nu Elisabeth som snart kommer på ett återbesök.. Hon har varit utomlands och gottat sig.. Kan tänka nig att dom vuxit en hel del naglarna.. Vi får se?...

Jönköping

Kategori: Allmänt

Dagens lektion gick jättebra! Linnea övade på avant garde, och klassisk frisyr inför nästa veckas lektion är! Då kommer två modeller som ska vara med på hennes slutfotografering! Kommer gå jättebra, hon e kanon duktig.

Helt rörd

Kategori: Allmänt

Jag har så himla fina vänner runt omkring mig som stöttar mig i alla lägen!! Idag ringde min fina Lillis från Stockholm och ville "bara" se hur det var med mig! Helt spontant! Det gjorde min dag kan jag säga.. Blev lite lättare att gå till jobbet då! Vi pratade gamla minnen bl.a. Om en nalle Lillis har som är helt skev i ansiktet som vi kallade nalle sneöga.. Kunde sitta och skämta och skratta åt den jävla nallen i en timme!! Vår typiska humor, skit tråkig men väldigt nära till skratt!! Tänk att det finns så små saker i världen som gör en så glad! Ett litet samtal.. Tack Lillis!! Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_204872784.jpg" class="image">

Sista natten

Kategori: Allmänt

Nu har jag sovit sista natten i Lollos lgh.. Fick en stooooor kram innan hon kilade iväg till jobbet idag! Vi har haft en fin tid tillsammans jag och Lollo.. Hon har varit där med öppna armar när man varit ledsen.. Herregud hon har stått ut med mkt dessa veckor! Här om dagen när jag var jätte ledsen sa hon med lite ironi " jävla lipsill" haha tog inte lång tid förens vi satt och skratta båda två!! Min stöttepelare <3