mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Hiss eller diss??

Kategori:

Jajamensan mina damer!! Nu är den här!! Den efterlängtade mans trosan, nu även i spets då!! Kanske kan vara en eventuell julklapp till pojkvännen, sambon eller mannen?? Vet inte om jag tycker det var så hett? Vad tycker ni?!

Big Smile

Kategori:

Fredag, Cubus jobb och 30% i hela butiken!! Jag är laddad! Stackars tjejer igår! Var inne en sväng och skulle bara kolla läget lite, herregud vad folk det var! Helt galet verkligen!! Men idag är vi större styrka och utvilade, redo för en heldag i kaoset!! Så här såg det ut efter en heldag igår!!

Kontakt annonsen!

Kategori:

Sitter just nu och tittar på kontakt annonsen på tv. Tycker det är ganska roligt att titta på alla människor som söker en partner! Dock tycker jag att dom verkar lite desperata eller lite kändis kåta kanske?! Vill gärna synas och höras! Det är lite pinsamt på vissa tom! Det var en tjej som precis sa:
" Jag söker en skön dude att hänga med, som gillar spontana utekväller i Tokyo och som vill bestiga kilimanjaro!" Hahaha, hoppas hon får många mejl!

Vill också träffa mannen i mitt liv, men jag hade nog aldrig hängt ut mig så i tv?! Känner två tjejer som har varit med där och dom säger att dom får så sjukt mkt mejl från konstiga män! Hujedamig!!
Tror verkligen det finns någon för alla, finns olika sätt att hitta det på bara ;)

Helt slut

Kategori:

Oj känner helt slut verkligen! Den här huvudvärken tar kol på mig!! Hoppas verkligen att jag kommer kunna sova inatt! Kursen idag gick kanon bra! Väldigt intensivt, men roligt! 4 timmar bara springer iväg!!
Imorgon väntar en heldag på salongen och senare imon kväll är jag bjuden på middag hos Lollo! Mina vänner vet verkligen vad jag behöver när det är körigt och mycket! Så glad att jag har er!! Lovar att jag ska ta hand om er lika mycket tillbaka som ni tar hand om mig!!
Ser fram emot en mysig kväll med dig imon Lollo! Tänk hur länge vi varit vänner!!

Off to Borås

Kategori:

Nu är jag strax framme i Borås! Jag blir hämtad av Camilla, så ska vi åka till romalie och shoppa inför extensions kurserna som börjar snart! Så kul att det är igång nu igen!! Var på salongen redan kl nio imorse, kunde inte sova! Somnade säkert halv tre inatt och vaknade sju! Fattar inte varför jag inte kan sova?! Inte konstigt att huvudvärken inte släpper?! Mkt som snurrar i huvudet antar jag!

Blev en lugn och mysig stund på salongen innan Emelie kom och fixade sitt hår! Så fint blev det! På Emelie satte vi 75 st microringar i fyra olika färger!!

Dagens lektion

Kategori:

Dagens lektion gick kanon bra! Vi övade på benor, tupering och lock tekniker med plattång! Linda som var min elev var väldigt lättlärd och förstod direkt hur man skulle göra! Krävs lite övning bara. Hon har precis köpt salong i Borås och är super taggad på att börja jobba! Kanon roligt tycker vi på skolan!! Hejja hejja! I morgon ska vi lära oss olika flät tekniker och lock korg!!

Oh My god

Kategori:

Asså den här dagen blir bara bättre och bättre. Fick ett så otroligt roligt samtal idag om ett jobb erbjudande! Dom har hur många sökande dom helst, men dom ringer mig!! Som inte ens sökt jobbet!! Ska dit på intervju nästa vecka!! Ser verkligen fram emot att se vad dom har att erbjuda!! Spännande!!

Tisdag

Kategori:

Börjar för jävla bra! Dock är den envisa huvudvärken kvar lite!! Hoppas verkligen trycket släpper snart! Idag börjar hårstylist utbildningen i Borås! Ska bli så himla kul! Som jag har längtat!! Har precis varit och hämtat lite varor till skolan, och sitter just nu på Vikt Väktarna för ett möte!! 1,5kg hade jag gått ner denna veckan!! Hejja hejja mig!!
Idag ska vi prata om hur lätt det är att portionerna blir större! Förstår precis vad dom menar!!?!

Älskade små liv

Kategori:

Nu saknar jag dom så det gör ont i mig.. Vi bor i samma stad men träffas alldeles för sällan! Mina älskade pojkar Noah och Joel. Nästa vecka får jag iallafall träffa dom lite grann och jag längtar ihjäl mig.. Åh vad jag ska kramas!! Idag efter träningen visade Johanna mig två saker som Joel hade gjort! Jättefina! En gubbe med cool frisyr och jätte små smala ben, haha, och en pistol som man även kunde ha som kikare!! Älskade underbara barn, vad får dom allt ifrån?

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Den här helgen har nog varit den längsta helgen på länge.. Jobbat hela helgen plus att jag haft en sådan fruktansvärd huvudvärk, och den är fortfarande kvar.. Blev inget jobb för mig på Cubus idag, fick knappt upp ögonen i morse för jag hade sådan huvudvärk.. Har legat i sängen ända till typ för en timme sen.. usch fy vill bara att den ska gå över.. måste vara fit for fight nu med tanke på den fullspäckade veckan jag har framför mig..
                  

Face Off

Kategori: Allmänt

Asså hur ballt är inte detta? Snart börjar en ny serie på tv6 som heter face off. Människor tävlar i extrema makeuper. Masker som man gör direkt på ansiktet. blir så himla imponerad av hur duktiga folk är, hade tyckt det varit jättekul att jobba med något sånt här.
 

 

I Löve Höst

Kategori:

Jag är verkligen en höst människa! Älskar alla murriga färger man går ta på sig, och att det är oki att ha lager på lager! Så här kommer jag klä mig i höst/vinter..

Ett gott skratt förlänger livet!

Kategori:

.

Ons

Kategori:

Fortfarande lite träningsvärk kvar sen steppen. Men imorgon går vi på det igen! Denna veckan är det gratis vecka på Friskis så man får ta med sig en vän! Så imorgon ska Lollo följa med mig och syrran.. Kommer bli jätte kul! Hoppas hon gillar det, så kan hon börja träna med oss sen!! Ja, ja, jippie jippie!

Passar även på att påminna om att det endast finns en plats kvar till extensions kursen som börjar 11 november i Borås!! För mer info om de olika kurserna gå in på:
www.borasnagelskola.se

Japp

Kategori:

.

Tapas

Kategori:

Igår var vi och firade Carro som fyllt år! Vi var på en ganska nyöppnad tapas restaurang som hette pinchos! Så himla god mat! Älskar verkligen tapas och kommer lätt gå dit igen!

Efter den gick vi till Scotts Pub och tog en öl. H var helt till sig för det fanns så många olika ölsorter! Jag fick en jättegod mörk öl som hade lite smak av choklad! Kände dock inte choklad smaken något, men god var den iallafall!! Nu är det jobb som står på schemat, sen väntar myskväll och solsidan!! Ha en fin sön allihop!!

Fredag

Kategori:

Nu är jag på väg hem från stan, efter jag fixat massa ärenden!! Var på VV i morse, och jag fortsätter neråt!! Yeej!!

Sedan träffade jag Mikkyz som är upp över öronen förälskad! Så himla underbart att se, aldrig sett henne så glad och sprallig.. All lycka till henne! Vi var sedan och letade efter kläder till Halloween festen, men hittade inte exakt det jag var ute efter!! Får leta lite till, annars får jag sy nått själv helt enkelt!! Nu ska jag hem och fixa sista med bokföringen, sen ska jag ta helg.. Heeela kvällen ska jag ha helg.. För sen jobbar jag lör och sön!!

Fina kunder

Kategori:

Titta vad jag fick idag!! Kikki en kund till mig och Carin kom upp till salongen och lämnade det till oss! Blir man glad eller?! Söta underbara du! Du gjorde min dag!!! Tack!!

Frost morgon

Kategori:

Hujedamig vad kallt det var idag, är uppe med tuppen idag och tvättar! Passade även på att slänga lite saker! Guuu vad kallt det var!!! Sitter just nu framför morrongänget och myser med en kaffe!! Blir lite full i skratt för ena killen är singel, och det ringde precis in en tjej och tyckte han var "äckligt snygg" - vilket jävla uttryck!! Haha, generad blev han iallafall..
Idag ska jag och syrran köra vårt favorit pass "dans fuego".. Är så himla roligt!! Vi har längtat efter detta passet, sedan följer syrran med mig hem och stannar natten! Lite syskonmys! En riktigt bra dag helt enkelt!

Lilllördag

Kategori:

Alla snackar om det! Antingen går man ut eller så myser man med sambon med ett glas rött i soffan framför någon bra film! Alternativ två lockar mig bättre faktiskt!
Men istället åker man hem själv till sin lilla etta, lagar mat och kryper ner i soffan! Utan vin och sällskap!! Det är en sån dag idag! Imorgon är lilllördagen över! Då tar vi nya tag! Tingeling...

Erbjudande

Kategori:

Just nu! Valfritt nytt set naglar 495:- för bokning och mer info gå in på www.salongoss.se

Supernöjd

Kategori:

Här är sakerna jag hämtade på posten idag!! Allt var jätte fint!!! Man vet ju aldrig när man beställer på nätet?!

Dunjackan är från boomerang och jag har velat ha den jätte länge men inte haft råd! Och så hittade jag den på tradera i min strl! Kunde inte låta bli att lägga ett bud och så vann jag den!!
Skinnjackan kommer från ellos och är också köpt på tradera .. Letat efter en skinnjacka i den färgen men inte hittat någon jag gillat.. Och så hittar man en på tradera för 200:- :)
Tunikan är från "house of lola", var ju på klädparty för ett tag sen och då köpte jag den! Jättemysig..

Tokig måndag

Kategori:

Äntligen har jag fått tillbaka mina nycklar.. Råkade låsa in dom i ett rum igår när jag städade salongen!! Så jag har inte kunnat komma hem! Fick sova hos gulliga Hannah inatt, så jag hade någonstans att ta vägen!! Dock har hon katt och jag är ju allergisk.. Ögonen svullna och jag nös hela tiden hahahahah.. Men var 17 jag hade ju en säng och sova i allafall..

Nu ska jag iväg och hämta lite paket på posten.. Alltid lika roligt, som att fylla år igen!! Tar kort på allt och lägger upp senare, så får ni se vad jag köpt! Ha en strålande bra dag!!

Thaimat

Kategori:

Igår var vi på middag hos Juab en arbetskamrat till mig från Cubus.. Hon bor i en helt fantastisk lägenhet i Vasastan som var på 140kvm.. Jösses vad fin den var.. Juab bjöd på mat.. Thaimat.. Hur mkt mat som helst, allt hade hon gjort själv.. Smakade precis som på restaurang.. Till efterrätt fick vi panacotta. Matkoma!! --- är bara förnamnet!!

Extensions

Kategori:

.

Tack alla

Kategori:

Tack alla underbara för min dag igår! Den kunde inte blivit bättre! Fick många fina presenter och många fina samtal! Känner mig super nöjd med min dag!!

En av alla presenter var att jag ska få åka till England och se Jessie J!! Helt sjukt, är en dröm att få se henne uppträda och nu ska jag få göra det!! Herregud fattar knappt det är sant?!

Grattis till mig

Kategori:

Hey shorty, it's my birthday!
Idag är det min födelsedag och det firar jag själv här i soffan med kaffe och mysfrukost.. Ska in till stan senare och bli bjuden på födelsedags lunch, av Lillis! Senare ikväll blir det middag och standup på Rubinen!! Har sån konstig klump i magen, som om det är något jobbigt jag ska göra idag, hoppas verkligen det går över snart.. För det är ingen vanlig dag, det är min FÖDELSEDAG!!!

Design By TMB

Kategori:

I lördags var alla tjejer hem bjudna till Trine på smyckes kväll!! Herregud vad smycken hon gjort, hur mycket fina saker som helst verkligen!! Hon är så himla duktig!! Hade jättesvårt att bestämma mig vilka jag skulle köpa!! Ville ha så många.. Men det blev tillslut två halsband och ett par örhängen. Får köpa mer nästa löning..

Är ni sugna på Trines smycken?! Gå in på www.epla.se och sök på "Design By TMB"

Brilliant Smile

Kategori:

I veckan gjorde jag tandblekning på salongen! Var jätte nervös att det skulle ila och vara obehagligt! Men det gick kanonbra verkligen.. Jobbigaste var ställningen man hade på sig, men annars var det absolut ingen fara!! Super nöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera er att göra det!

Haha, man är ju inte speciellt snygg när man gör det!! Men bra blir det!
För mer info och priser gå in på salongoss.se

Yeesss

Kategori:

Nu är den här!!! Boken som jag fått låna av Helen som ska ha en stor positiv inverkan på mitt liv!! Vill bara hugga in och börja läsa den!!!

Ensam

Kategori:

Åh, det är helt galet vad jag saknar att ha ett husdjur! Något som möter en i dörren när man kommer hem, någon som alltid finns där!! Varför ska man vara allergisk för?! Det finns ju dock allergivänliga djur, som min lilla favorit pomeranian .. Vet iofs inte om man skulle fixa en sån lurvig liten sak, men åh vad jag hade velat ha en sån här!

Lite fakta om Pomeranian
Pomeranian är en stor hund i litet format.
Mankhöjden skall vara 20 cm +- 2 cm.
Vikten varierar mellan 1,5 och 3 kg.
Den är glad och pigg och för det mesta med på allehanda upptåg.
Den är intelligent och tillgiven. Inte alls svårlärd.
Men även om den är liten måste den uppfostras
Karaktäristiskt för rasen är den korta plattliggande svansen över ryggen.
Pommen skall beskriva en cirkel från sidan sett.
Den skall ha en tät och tjock underull som bär upp den rakt utstående ytterpälsen.
Bettet skall vara saxbett men tångbett är tillåtet.