mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Fransk manikyr

Kategori:

Idag har det verkligen bara varit franska naglar.. Skit snyggt tycker jag.. Enkelt fräscht, och passar till allt!! På Mickyz satte vi även små stjärnor på varje finger! Gulligt! Lite pimpade ska dom allt va:)

Skor

Kategori:

Asså alla vet ju att jag älskar skor, i alla dess former.. Skulle helst vilja ha en hel skobutik för mig själv och bara gå in och välja hur jag vill, när jag vill..

Ibland har man ju sett de mest konstiga skorna men jag har aldrig tänkt på att man kan ha sådana här skor?! Haha.. Vilka är din favorit? Kanske råttorna så man kan skrämma lite folk?! Eller hur fräcka är inte skorna som ser ut som fötter?! Tänk å ha dom på halloween, Hahaha!

Passion for fashion

Kategori:

Var aldrig på Sneaky Steve igår.. Jobbade hela dagen så det blev aldrig av.. Får se om jag kanske springer dit en snabbis idag!! Däremot var H där och shoppade, och han hittade ett par skor och tänkte på mig!! Så söt.. Kostar ju bara 200:- så han chansade!! Å dom är såå snygga!! Från märker Wrangler är dom och kommer passa perfekt i höst!! En tidig födelsedags present!! Tack så jätte mkt fina du! <3

Brrrr kallt

Kategori:

Fy vad kallt det var idag, och så kommer inte bussen\?>^{[~€*^£>\_~>$ hur mkt folk som helst som står och väntar... Tur att man är ute i god tid då iallafall.. Igår jobbade jag på Cubus och det var så galet mkt folk.. Tur som stannade bästa Hannah över, annars hade det varit kaos!! Ikväll blir det fuego på Friskis, tränar själv idag för syrran kunde inte.. Vi får träna ihop imorgon istället..
Senare ikväll blir det lite tjejmys.. Planerar nämligen en liten halloween fest!!

Äntligen!

Kategori:

Är man tillbaka på banan igen!! Jag har mått skit kasst verkligen.. Men nu mår man bra igen, så skönt! Så nu kan jag gå på mitt älskade fuego danspass imorgon, älskar verkligen det passet!

På lördag är det smyckes tjejkväll hos Trine, ska bli så kul att se henne igen! Vi ses alldeles för sällan..

Till alla er skotokiga där ute!! Idag har Sneky Steve utförsäljning av sina skor.. Skor som kostar ca 1500:- st får man 4 par för 400:- helt galet.. Skynda fynda!!

Så rätt

Kategori:

Idag fick jag höra en väldigt klok sak! Man går hela tiden runt och funderar och analyserar sönder saker.. Bättre att tänka så här istället..

"Vem vet vad framtiden har för planer för en.. Det vi vet är det vi har, och att vi ska göra det bästa av situationen med det!"

Mår som man förtjänar?!

Kategori:

Fattar inte riktigt vad jag gjort för att förtjänat att må så här dåligt?! Kände mig ännu sämre idag.. Kravlade mig upp och gick till jobbet! Fick dock boka om eftermiddagskunderna.. Tur att dom är så förstående..

Trots att man verkligen inte var på top i helgen och helst av allt ville gå och lägga sig, hade vi väldigt trevligt på kräftskivan.. Dragi var lekledare och hade en väldigt rolig lek som man gjorde i tre omgångar! Det enda man behövde var ett papper och en penna!
Alla skulle skriva ner tio kända personer på en lapp och lägga det i en burk! Sen delades man in i lag 2 och 2.

Omgång 1: På en minut ska ena personen försöka förklara personen på lappen, med andra ord!

Omgång 2: Förklara personen på lappen med ETT ord! Jättesvårt!

Omgång 3: Charader! Herregud vad vi skratta, man ser väldigt rolig ut när man kör charader.

Mellan alla omgångar räknar man lapparna man samlat ihop, skriver ner hur många och sedan lägger tillbaka dom i burken! I slutet räknar man ihop poängen och laget med mest poäng vinner! Lätt som en plätt! Superkul!!

Helt slut

Kategori:

Oj har inte inboxat på flera dagar känns det som, har jobbat dubbelt och länge två dagar i rad nu, plus att jag känner mig ganska kass! Ont i hals och öron! Suck.. Var lite bättre i morse iallafall.. Fy vilket skitväder det är!! Ikväll blir det middag och filmmys med H. Känns helt oki att ligga och slöa i soffan när det är skitväder och man mår lite halvkasst!!

På lördag är det kräftskiva på brännö med massa goa människor.. Hoppas verkligen jag mår bättre då! Jag tänker gå iallafall.. Bara så ni vet 😉

Girls Night

Kategori:

Nu ska jag straxt in till stan och möta upp tjejerna för att åka till syrran på klädparty! En tjej från märket house of lola kommer dit och visar upp de senaste trenderna! Ska bli superkul verkligen! Ha sett en top i rostfärg som jag vill ha! Hoppas hon har med sig den!!

Sist vi var på detta partyt, hade jag jättesvårt för att bestämma mig för vilka plagg jag ville ha! Det fanns så många fina!? Men det blev ett par svart baggybrallor och en svart jättefin kavaj med hög krage! Får se vad det blir idag..

Jaaaaaaaaaa

Kategori:

Den 7:e oktober är det dags!!! Då börjar äntligen solsidan, säsong 3!! Som jag har längtat! Älskar verkligen den serien..
Kan knappt vänta tills det börjar!!

Grattis världens bästa mamma

Kategori:

Hoppas du får en underbar dag! Och att du snart blir bättre från förkylningen!!

Sista dagen

Kategori:

Idag åker skruttan hem till Sthlm igen, kul att hon är lite här i Göteborg och jobbar emellan åt! Är ledig idag så jag ska in till stan sen och äta lunch med henne! Mysigt!! Hade tänkt å träna innan, men jag är så förkyld och har lite ont i halsen :(
Så det får bli en promenad in till stan, det är träning det med!

Secrets

Kategori:

Vi satt igår på jobbet och diskuterade och läste högt ur en bok som Helene hade med sig som hette "Secrets". Jag har hört talas om den boken innan flera gånger och den ska tydligen även finnas som film! Heléne tyckte verkligen att alla i hela världen borde läsa den, så hon satt och läste högt för oss lite grann!

Boken handlar om positivt tänkande, att man inte ska fokusera på det negativa, vilket man typ alltid gör ex: jag hoppas verkligen inte bussen är försenad idag, nu får jag inte spilla på min vita skjorta, åh hoppas inte slingorna blir gula på kunden nu! Vad händer?!? Jo, bussjävlen är sen, du spiller på din skjorta och slingorna på kunden blir käpp rätt åt helvete gula!

Man ska inte fokusera på det negativa över huvudtaget, vilket många i detta fall tror då att man ska tänka tvärtom istället. Nej! Utan tänk istället positivt! "åh vad fin kunden kommer bli med nya ljusa slingor, det kommer ljusa upp hela henne".. Kanske låter skit löjligt, men jag tror fan på detta!

Man ödslar så mkt tid på det negativa, allting blir så mkt roligare med ett positivt liv - testa vettja!

SUGEN PÅ FÖRÄNDRING

Kategori: Allmänt

Jag är så himla sugen på att göra något nytt med mitt hår... Kanske byta färg eller klippa det?!
Vad tror ni om dessa?






SÖNDAGSMYS

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och myser i min omstylade lägenhet. Mamma och pappa hjälpte mig att möblera om den lite ihopp om att det kanske skulle kännas mer som hemma.. 
Det blev jättebra, var och köpte lite nytt på stan idag också.. Det är ju bara att gilla läget, att man ska bo här nu, i väntan på en egen lägenhet, Då är det ju lika bra att göra det bästa av situationen.
Nå?! Vad tycks?

HAHAHAHA... vad kul att det ser ut som jag kollar på värsta skräckfilmen på tv:n..
Scary movie... hjälp!!
 
 
 
 
 

GRATTIS

Kategori: Allmänt

I helgen har mamma och pappa varit här på överaskningsdag, eftersom dom båda fyller år...
dom visste bara att dom skulle till salongen kl 11.00 och möta upp mig där.
Vad som väntade där var behandlingar till dom. Pappa skulle få en timmes helkroppsmassage och mamma en totalmakeover. Vi släppte iväg pappa med vår massör Johanna, och så tog jag och frisören Kikki hand om mamma.. det blev några timmar på salongen,, efter vi var klara blev det lite shopping på stan och det avslutades med mat och dryck på avenyn.
En hellyckad dag helt enkelt!

Först fick mamma en förpigmentering, eftersom hon skulle bli mörk...
SPÄNNANDE!

FÖRE.....


EFTER.... Vad tycker ni?! Visst blev hon snyggare... 20 år yngre.. PANG!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tager du...

Kategori:

Åh vilket gött gäng vi haft på salongen idag.. Ulrika som skulle gifta sig och hennes tärnor var hur gulliga som helst.. Herregud vilken din klänning hon hade med! Vid sidan av dom hade dom en kille som filmade hela kalaset, som sedan skulle sätta ihop allt som en musik video! På tjejerna använde jag som vanligt smink från Peggy Sage, älskar deras skuggor! Bruden blev sminkad i rosa toner och tärnan i brons, guldiga toner med perfekta läppar! Gööör läckert!!!

Älskad och saknad

Kategori:

Titta på henne!! Min lilla skruttfia, dom har flytta till en annan familj pga allergi!
Åh vet att hon har det så bra hos Marcus och Emilia! Men jag saknar verkligen att ha ett husdjur, någon som möter en i dörren när man kommer hem.. Mysigt! Vem vet kanske i framtiden..

Uppe i ottan!!

Kategori:

Hjälp, vad tidigt det är.. Men lite mysigt tycker jag allt det är ändå! Nu ska jag iväg till salongen och sminka bruden och tärnan..
Sedan kommer mamma och pappa på olika behandlingar.. Sen ska vi bara njuta hela dagen! Tråkigt att inte syrran kunde vara med, men så är det! Vi får klara oss vi tre.. Det går ju bra det med! Ikväll tänkte vi gå ut och käka! Hmm får se vart vi hamnar någonstans?!

Fredag

Kategori:

Nu är jag på väg hem efter en heldag verkligen.. Jobbade till sju med lite aw med Trine och Hanna! Sen var tanken att vi skulle gå på kapten röd på Liseberg, men vi hade så trevligt och eftersom vi inte setts på gööör länge bestämde vi oss för att skita i konserten och gå och käka och catcha upp lite istället..
Först gick vi hem till hannas mamma och hämtade henne! Tyckte hon behövde komma ut och se lite folk, hamnade till slut på chez amis där vi åt sjukt go mat..
Nu kan jag knappt vänta tills jag får krypa ner i sängen.. 8.00 ska jag vara på salongen.. BRUD står på schemat!!
Over and out, sov gott---- Godnatt!!!

Hemsk natt

Kategori:

Usch natten har inte varit rolig.. Drömt mardrömmar, och varit uppe ganska mycket..
Igår på jobbet kom det in en väldigt obehaglig påtänd man som gick runt i butiken och var jättekonstig.. Hans ögon var jätte stora och han bara stirrade på oss tre i personalen.. I och med allt som hänt mig innan blir jag alltid livrädd så fort det kommer in en obehaglig person! Men vi ringde på vakten, som i sin tur ringde på förstärkning eftersom mannen var väldigt aggressiv.. Det sluta med att dom fick med mycket våld brotta ner honom mitt i butiken, det bara flög kläder runt omkring.. Vi i butiken ringde akut till ännu mera förstärkning, men då hade dom redan fått läget under kontroll. Mannen hade massa stulna varor på sig och hasch! En utav vakterna kom senare tillbaka och bad om ursäkt för att dom var tvungna att ställa till en sådan scen, och berätta att mannen var väldigt påtänd och mycket stark.. Skulle han komma in igen skulle vi ringa på vakten direkt..
Usch fy hans ögon var inte å leka med.. Dom har jag sett hela natten.. Hoppas på bättre sömn inatt istället..

Kapten Röd

Kategori:

På fredag spelar Kapten Röd på Liseberg och jag tänkte att jag skulle dit! Lillis är hos mig på eftermiddagen och fixar sina naglar, sen möter vi upp några fler och går ihop!! Är det fler som är sugna på att följa med är det bara att hänga på!

100.000 EURO

Kategori:

Isabel Adrian, en av Hollywood fruarna planerar bröllop ihop med "Swedish House Maffia" medlem Steve Angello. Hon berättar att hon hittat en klänning från Elie Saab, en klänning som kostar 100.000 euro... My god!! Det är ju helt galet, hon dessutom ha två!!! En som hon kan rocka loss i senare på kvällen. Hennes blivande man tyckte att det var lite dyrt för en klänning man ska ha EN gång! Men ville hon verkligen ha den, klart hon skulle köpa den!
Nu har hon iallafall ångrat sig och jobbar ihop med designern Fadi El Khory, där han har fått äran att sy upp en klänning åt henne! Se vad han kan hitta på för spännande!! Här är lite av hans verk!

Så sant som det var skrivet

Kategori:

..

Stand up

Kategori:

Jag älskar verkligen stand up, och nu den 20:e drar det igång på ruby här i Göteborg.. Min favorit komiker heter Marika Carlsson, hon e så himla rolig! Och vet ni... Såg att hon tillsammans med Niklas Andersson och Soran Ismail skulle vara på ruby den 4 oktober! PÅ MIN FÖDELSEDAG!! Kan ju inte fira min födelsedag bättre än så!! Hoppas man kan få med sig ett gäng bara! Inte alla som gillar stand up!

Dröm huset

Kategori:

Idag följde jag med mamma och kollade på ett radhus hon hittat! Det ligger i sund som är ca 2 mil utanför Huskvarna.. Huset var på 155kvm och låg precis vid vattnet, med egen båtplats och badbrygga.. Från huset gick det en liten grusväg ner till vattnet..
Det fanns två olika bryggor man kunde bada ifrån.. En grund och en lite djupare! Vid vattnet fanns även två små hus som tillhörde alla.. Ett bastuhus med öppenspis, dusch och toa.. Och en liten festlokal med vinkällare där man kan ha kräftskivor och liknande.. Jag tycker det var hur fint som helst! Hade jag kunnat hade jag flyttat dit med dom!! En gång i framtiden ska jag också bo i hus, gör mig ingenting att det ligger lite utanför..

Egenplockade blåbär

Kategori:

Mamma har massa blåbär i frysen som hon plockat här i skogen där dom bor!! Hur lyxigt är inte det?! Bara gå ut på morgonen och plocka lite och lägga i yoghurten på morgonen!!! Vi gjorde iallafall smooties av dessa i morse!! Det är det godaste jag vet! Är som milkshake... Fast såååå mycket nyttigare!! Endast 3 points!!!

Naturell yoghurt 0,5%, blåbär, banan !!

Hemma

Kategori:

Här ligger vi, jag och mamma och myser med en kopp kaffe framför solsidan.. Här vill jag stanna hela dagen helst!
Men snart ska vi ge oss ut på en morgonpromenad i skogen innan vi gör oss redo för en heldag!!
Älskar verkligen solsidan.. Kan titta på avsnitten om och om igen!

Egentid

Kategori:

Yes, då sitter man på tåget på väg till Jönköping och lite jobb på skolan! Har faktiskt inget emot att pendla så som jag gör.. Tycker det är väldigt avkopplande att sitta på tåget och bara ta det lugnt! Det gör jag sällan annars.. Då är det fullt ös hela tiden! Har köpt mig en bok som ska bli spännande att läsa..

Boken heter "14 år till salu" och handlar om Tessan som lever ett helt normalt liv med sin mamma, pappa och syskon.. En dag på väg hem från stallet blir hon brutalt våldtagen av en jämnårig kille.. Hon berättar inte vad som hänt för någon och ju längre tiden går, blir hennes kropp mer och mer obetydelsefull, snart hamnar hon i ett helvete med självförnedring och prostitution..

Helgen

Kategori:

Nu är snart helgen slut och jag har bara några få timmar kvar på jobbet! Fredagen tillbringades på salongen hela kvällen, blev massa fina naglar och vin med tjejerna.. Efter nagel och vin kvällen gick vi till mediterano! Älskar den restaurangen, har så himla god mat där! Måste ni testa!! Här kommer fredagens underverk i bilder..

FREEEEEEDAG

Kategori:

Är så gött med fredagar, konstigt egentligen för jag jobbar ju hela helgen ändå! Men alla är så glada och på gött humör.. Idag kommer alla mina tjejer till salongen och ska fixa sina naglar, kul att alla bokat samma dag!! Uppdaterar med foton på dom senare..

Igår var jag och syrran och tränade.. Vi körde ett dans fuego pass! Så jävla roligt.. Skaka på höfterna och dansa till grym musik! Vi var helt genom svettiga när vi var klara, men oj så kul det var!

Fjädrar

Kategori:

Idag gjorde jag naglar på mig själv.. Testade de nya höst färgerna från Hollywood Nails och pimpade dom lite med fjädrar.. And I Freaking Löööööve them!! Älskar dom nya matta färgerna och så blev det så snyggt ihop med fjädrarna! Vad tycks?!

Helgen

Kategori:

Gu vad snabbt denna helgen har gått! Den bara svischade förbi.. I lördags var det dags för bröllop igen, träffade en hel bunt underbara tjejer... Denna gången var det tärnan som skulle fixas.. Stort nersläppt Hollywood svall stog på önskelistan.. Inga problem för världens bästa hårstylist inte ;)