mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Sicken kväll

Kategori: Allmänt

Oj vilken kväll det blev.. Kl 18.00 slogs dörrarna upp för en restylane kväll.. Hade kund till halv sju, så när kunderna kom in så satt jag och gjorde hårförlängning på en kund vilket resulterade i väldigt många nyfikna!! Det bjöds på snittar, bubbel och goodie bags. Det lottades även ut en valfri restylane behandling!

Det var många kära ansikten med på kvällen bl.a. en gammal jobbar kompis Carro som idag driver en stor blogg www.finest.se/chung. Sen var även Petra och Linda från ensam mamma söker där på lite mingel! Var ca 1,5 år sen dom var på min lilla salong på andra lång och gjorde sig fina inför rosa bandet galan! Var väldigt roligt och se dom alla igen! Älskar sådana här kvällar!! Mer sånt!! Här kommer lite bilder från kvällen ...

Restylane kväll

Kategori: Allmänt

Brr det var ganska kallt idag.. Fast solen skiner.. Jag och Lollo har haft en lugn och skön morgon med frukost ihop för en gångs skull.. Saknar att äta frukost med någon, Lollo är ledig idag för hon ska på Liseberg!! Åh vad skoj.. Hon är helt galen och åker allt..

Ikväll har vi öppet hus på salongen. Restylane kväll står på schemat! Då kan man komma och få all information om restylane om man undrar något! Massa fina erbjudanden har vi även! Annars kan man bara komma och hänga med oss.. Men först ska jag jobba, har kunder ända till sex idag, så jag lägger i högsta växeln så kör vi!!
Ha en underbar dag allihoppa!!

Hur faan...

Kategori: Allmänt

Kunde det bli så här?? Från att bo i världens finaste Lgh till att ha hela livet i påsar på golvet i köket hos en vän?!
Vet att många tycker de e lika bra att det blev så här, men fy vad jobbigt det är att ta sig igenom skiten.. Men jag får ta en dag i taget.. Babysteps..

Snart klar!

Kategori: Allmänt

Slutfotograferingen gick kanon bra! Carina är super duktig, snabb som 17 är hon oxå.. Tusen tack Justina och Sanna för att ni ställde upp som modeller.. Nu väntar vi med spänning på slutresultatet när fotograferna fått göra sin final touch!! Här kommer lite smak prov..

Myspys

Kategori: Allmänt

Haft en jätte härlig morgon idag.. Mötte upp en jobbar kompis på vagnen i morse, och så köpte vi lite go frukost och satte oss i nagelrummet och gjorde hennes naglar.. Var jättemysigt att sitta där tidigt på morgonen och bara prata.. Blev vitt glitter, eftersom hon ska på bröllop på lördag! Tyvärr tog jag ingen bild, var tvungen att ge mig av till bussen! Får se om jag kan lägga upp den senare?!

Nu sitter jag iallafall på bussen på väg till Borås! Idag är det slutfotografering för Carina! 2st modeller kommer, så det blir en avantgarde och en klassisk.. Hon har redan övat på modellerna tidigare så idag blir det nog inga problem för henne!

Kvällens jobb

Kategori: Allmänt

Ikväll gjorde jag håret på Hannah! Vi använde tre st olika färger, med microringar.. Blev ett kanon fint resultat.. Hannah är inte van vid att ha så långt, men denna gång ville hon behålla mkt av längden

Fransk med detalj

Kategori: Allmänt

Nu det senaste har det varit mycket franska naglar med en liten detalj som stått högst upp på önskelistan hos många kunder.. Lite kul med något fräscht som en fransk, men så skojar man till det med en detalj.. Hissa? Eller Dissa??

Coola Mia!

Kategori: Allmänt

Idag var Mia hos mig och fixade sig fin inför metaltown.. Mia är en cool pinuppa inspirerad tjej med tatueringar på hela kroppen.. Det blev bäcksvart med röda slingor.. Läckert!

Nu räcker det!

Kategori: Allmänt

Nu e de bra, nu ger jag upp.. Är trött på att folk kommer fram och säger.. Oj du ser lite trött ut! Hur e allting, mår du bra? Jag vill vara gamla vanliga glada positiva Malin.. Inte någon ledsen, tråkig Malin som inte vill göra något.. På lördag får jag min lägenhet! Då börjar jag om.. Går inte kämpa för något som är fullständigt omöjligt..

Vilken dag

Kategori: Allmänt

Det var igår!! Jag och Hannah packade våran lilla badväska och cyklade upp till våran favorit brygga vid härlanda tjärn.. Låg där i solen och göttade oss hela dagen, badade till och med flera ggr!! Sen kom även Mickyz och Jonas med melon, hallon, nötter, parmaskinka, vindruvor som vi satt och smaskade på!!
En helt perfekt ledig dag..

Äntligen..

Kategori: Allmänt

Har jag kommit fram till min älskade Lillis.. Sitter just nu i hennes soffa och myser med ett glas vin efter vi ätit en god Caesar sallad.. Ska snart fixa i ordning oss och dra oss ner mot stan.. Mickys är även på ingång.. Hoppas på en kanon kväll..

Herregud

Kategori: Allmänt

Vad fint det blev hemma hos brorsan.. Han fick en hel korg med ljus, krukor, blommor, ljuslyktor osv.. Han blev så glad att han ville jag, mamma och pappa skulle åka och köpa mer saker så hans lägenhet blev klar någongång.. Vi var runt i hela stan och köpte kuddar, filtar, krukor, blommor, prydnads saker och till slut blev det riktigt fint hos lilleman.. Ser verkligen inte ut som en ungkarlslya iallafall..,

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Har precis gjort mammas naglar, var uppe extra tidigt för att vi ska hem till brorsan och fira hans födelsedag.. Lite sent men vi har inte riktigt hunnit innan.. Idag fick mamma fransk med lite glitter regn av silver och orange glitter.. Superfina!!

Tror jag...

Kategori: Allmänt

Stannar här ett tag! Tänker inte flytta mig härifrån på hela kvällen.,,

Underbara sol

Kategori: Allmänt

Åh jag älskar verkligen solen, fått ta fram alla mina lång klänningar och bara mysa omkring i!! Hoppas verkligen sommaren är här för att stanna! Nu blir det öl och mat på mammas och pappas altan! Ha en fin fredagskväll alla!!

Just love batik!

Kategori: Allmänt

Kolla in syrrans nya balla batiknaglar!! Vi blandade vitt/svart/orange.. Blev så himla läckert!! Hennes man sa att det var dom coolaste naglarna hon haft någonsin!! Bra betyg där!! Tack Jonny!!

I'm back

Kategori: Allmänt

Efter ett litet uppehåll från bloggen e man nu tillbaka!! Saknat att blogga jätte mkt! Nu sitter jag på tåget mot Jönköping och lektion nr 4!! Bara 3 lektioner kvar innan slutprovet ska bokas!! Linnea är superduktig så jag tror inte det ska vara några problem alls för henne!! Idag ska vi jobba med olika tekniker med locktänger, och frisyrer i alla olika former, ska även gå igenom grunderna i klippning och fönteknik!! Fullspäckad lektion idag, lovar att lägga upp bilder på resultaten..
Efter skolan ska jag, mamma och pappa åka och titta på deras nya lägenhet!! Ska bli jättekul och se hur den ser ut!! Kvällen tillbringas nog på deras enorma altan i solen... Underbar dag!!!

Gött e de!!

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag och Lollo ute på en filt i solen och göttar oss.. Igår var det regn i Jönköping, och så kommer man hem till detta Goa vädret!! Om några timmar ska jag ner till salongen och städa! Mikkyz är så snäll so
Hjälper mig idag med!! Ha en fin dag allihopa..

Och så här..

Kategori: Allmänt

Blev resultatet!!! Fucking fab!! Hon e sååå fin i håret Mikkyz.. Å det e jag som gjort det ;) .. Hihi

Solen skiner

Kategori: Allmänt

Och det är helt underbart väder ute!! Sitter just nu hos Lollo och spelar lite kort, snart kommer Mikkyz hit, då ska jag bara fixa hennes hår sen sticker vi upp till Johan i Lunden, där även Sara väntar.. Haft en väldigt bra dag hittills, ( förutom att jag tappa min mobil jävel i golvet så glaset sprack!!!! ) hoppas den fortsätter så.. Ha en grym kväll alla! Skål!!

Sant?!

Kategori: Allmänt

Så här det i mitt horoskop idag, vet inte om man kan lita på det där men idag stämde det läskigt bra:
Jobb: Låt dina konstnärliga sidor få mer utrymme, det gynnar både dig och omgivningen.
Kärlek: Du känner dig splittrad. Förnuftet säger en sak men hjärtat en annan. Låt tiden arbeta för dig!

Mot götet

Kategori: Allmänt

Blev inte en till natt i Jönköping.. Sara ringde och tyckte att jag skulle komma hem och komma med och ta nån öl med henne, Johan och Mikky! Ja varför inte? Mår nog bara bra om jag kan komma ut lite bland folk! Så nu sitter man återigen på tåget!
Har ni blivit ut stirrade någon gång?? Det är så jävla jobbigt! Sitter just nu en man i sätet nästan jämte mig och bara stirrar!! Vad vill idioten? Fan vad jobbigt!! Han kanske inte har någon tv hemma?? Svårt att koppla av när någon bara stirrar på en... Suck..

Mys morgon

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och mamma och myser framför brasan med varsin kaffe.. E så mysigt att sitta framför den, särskilt när det är regnrusk ute.. Skulle egentligen åkt hem till götet idag men blev en ledig helg helt plötsligt så jag vet inte om jag kanske ska stanna tills imorgon? Skulle kunna sitta här hela dagen...

Helt slut

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit hem till mamma och pappa.. Är så skönt att komma hem hit, lugnt och skönt. Mamma ska ut ikväll, så det blir jag och pappa ikväll.. Jag är helt slut så jag kommer nog inte vara så roligt sällskap! Åh jag längtar till den dagen jag kan köpa mig ett hus, ett mysigt litet hus, kanske kan inreda ett rum till salongsdel. Hade ju varit drömmen, jobba på skolan och sedan ta lite kunder hemma!! Vem vet? Kanske en dag?!

Världens bästa jobb

Kategori: Allmänt

Åhh idag var sista lektionen för min första klass..nästan så det kom lite tårar när man skulle säga hej då!! Man kommer varann väldigt nära. Idag var det övning inför slutprov som stog på schemat.. Bara en enda dag kvar, som inte är en lektion utan ett prov.. Är så stolt över Carina.. Hon är så grymt duktig. Här är lite av det hon gjorde idag.. Duktig du är Carina!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_201981655.jpg" class="image">

Så sant som det var sagt

Kategori: Allmänt

Orkar inte mer

Kategori: Allmänt

Tänk hur allting bara kan vända på en morgon.. Ett litet jävla sms som får hela dagen förstörd! Det gjorde de hela iallafall väldigt enkelt att tacka ja till lägenheten.. Känns förjävligt, drömmen bara sprack!! Orkar inte vara ledsen mer nu! "saker händer för en anledning" försöker alla intala mig.. Ska bara försöka tro på det själv oxå...

Förvirrad

Kategori: Allmänt

Fy det har inte blivit mkt sömn inatt.. Idag måste jag bestämma mig för om jag ska ta lägenheten eller inte?! Åh hur ska jag göra.. En del av mig säger att jag ska ta den, kommer ångra mig annars! En annan del säger, gör inget förhastat nu! Men jag kan ju inte bara gå och vänta på att en person ska bestämma sig, inget blir ju bra om man pressar fram något?! Det kanske inte alls blir som jag hoppas, kan lever i en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse! Fan vill bara att någon ska tala om för mig hur jag ska göra.....

Ny lägenhet

Kategori: Allmänt

En jobbar kompis till mig har flyttat till Sthlm och vill nu hyra ut sin lägenhet i Lundén! En etta med öppen spis! Den är min från 1:à juni om jag vill ha den?! Samtidigt som jag är jätte glad och tacksam för att jag har sån tur, känner jag bara f*****n!! Hur kunde det bli så här? Men jag måste tänka positivt! Det blir ju inte sämre än så här iallafall..

Stolt lärare

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft övning inför Carinas slutprov.. Avantgarde stog på schemat och hon e såå duktig.. Det är verkligen superkul att följa hennes utveckling.. Kommer gå hur bra som helst för Carina! Här är dagens resultat:

Mot Borås

Kategori: Allmänt

Så nu sitter jag i bilen med min elev, på väg mot Borås.. Vi har varit och handlat massa grejjer till hennes slutprov så idag ska här göras frisyrer kan jag lova.. Var och luncha på sense tidigare idag, så himla god lunch mat!! Träffade även på en kund som jobbade där, som bjöd på morotskaka efteråt!! Mm vad gött det var.. Ikväll springer Sara vårruset, hoppas jag hinner upp till slottsskogen och hejja på henne!!!

Maddi Jane

Kategori: Allmänt

Åhh idag var det tungt att komma upp ur sängen.. Benen känns som cement klumpar.. Det är då denna lilla tjej hoppar in.. Hon hjälper mig upp, in i duschen bara då e man på banan igen, redo för en heldag.. Favorit låt med henne är "impossible" (acoustic) lyssna och njut..

Låååååååång dag!!!

Kategori: Allmänt

Herregud vilken lång dag detta blev.. Helt slut nu, ska bara sola, sen ska jag hem.. Imorgon e de lika lång dag.. Först salong sen skolan, ska förlänga min elevs hår innan klassen börjar.. Hon riktat in henne på micro ringar... Yipppiee!! Uppdaterar med före och efter bilder imorgon.. Så länge får ni nöja er med naglar jag gjorde idag!! Franska med en touch of pink.. So long!!

Skit oxå

Kategori: Allmänt

Ibland har man bara sån otur..
Johanna en kompis till nig, som jobbar med Tomas Ledin på Rondo ringde precis och frågade om jag hade möjlighet att hoppa in två timmar för att göra håret på Sarah Dawn Finer!!! Och jag är fullbokad från 9-21 på salongen... Åhhh hur ofta är man det, och hur ofta får man en sån chans?? F*****n oxå..
Jaja, jag får tänka att mina kunder är återkommande, tror inte Sarah hade varit det?! Åhh lite retligt e de allt, men kul att man fick erbjudandet ändå!!!!

Monday morning

Kategori: Allmänt

Yes då var det måndag igen... Helgen bara susade förbi.. Blev jobb för hela slanten.. Igår kväll var jag och kika på lägenheten i kålltorp.. Usch fy den var hemsk.. Det var en omgjord vind.. Känns lite som att dom inte riktigt visste vad dom skulle göra av alla möbler.. "detta rummet passar nog bra som badrum, här ställer vi en toalett"??? WTF?? Nä fy, luktade illa gjorde de och knarrade gott i golven.. Jag tackade nej!! Behöver jag säga mer?? Bor jag hellre hos Lollo så länge tills det dyker upp något annat.. En jobbar kompis skulle skulle kolla upp en lägenhet i eriksberg hon visste om.. Man kan ju alltid hoppas..

Back on track

Kategori: Allmänt

Yes då sitter man åter igen på tåget tillbaka till Göteborg.. Trodde aldrig jag skulle säga detta men det är faktiskt skönt att åka tåg, då kan man inte göra annat än att koppla av.. Jag är en person som verkligen behöver det!! Idag ska jag jobba på Cubus några timmar, sen ska jag möta upp Mikkyz som erbjöd sig att följa med mig till salongen och hjälpa mig att städa!! Underbara söta vän!! Måste göra det idag eftersom jag jobbar imorgon också och sedan efter jobbet kolla på lägenheten jag fick.. Det blir en annorlunda men säkert kanon mysig lördag.. Jag, Mikkyz, en flaska vin och varsin mopp!! ❤❤❤

Nobody's Perfect

Kategori: Allmänt

I never meant to hurt you
I know it's time that I learned to
Treat the people I love
Like I wanna be loved
This is a lesson learned

I hate that I let you down
And I feel so bad about it
I guess karma comes back around
Cause now I'm the one that's hurting

Älskar det här

Kategori: Allmänt

Dagens lektion gick hur bra som helst.. Skolan i Jönköping är mkt större än den i Borås, mkt luftigare.. Kommer verkligen trivas här.. Är så tacksam att jag fått denna chansen av Camilla att göra detta som är såå kul.. Min nya elev Linnea var kanon trevlig och jätte duktig.. Blir spännande att följa hennes utveckling

Mot Jönköping

Kategori: Allmänt

Så nu var man på väg mot Jönköping och en ny kursstart står på schemat.. Herregud vad jag flänger fram och tillbaka, från stad till stad.. Men jag ska inte klaga, jag är glad att jag har å göra.. Skulle bli knäpp av att bara gå hemma.. Kursen håller på till ikväll så jag stannar natten och åker direkt från Jönnet till jobbet imon.. Här gäller det att vara med...

Grym text

Kategori: Allmänt

Satte mig ute i solen lite och skulle försöka jobba lite med teoriprovet som ska vara klart snart, men har ingen motivation.. Blev i stället att jag lyssna på lite musik och kom över en låt med grym text :

I had it all
But I let it slip away
Couldn't see I treated you wrong
Now I wander around
Feeling down and cold
Trying to believe that you're gone

Love takes time
To heal when you're hurting so much
Couldn't see that I was blind
To let you go
I can't escape the pain
Inside
'Cause love takes time
I don't wanna be here
I don't wanna be here alone

Usch

Kategori: Allmänt

Fy idag e ingen bra dag, trots att solen skiner så vill jag inte ens gå ut...
var tvungen att flytta lite kunder idag, gick liksom inte riktigt kände jag.
Även om det kanske hade hjälp så kan jag inte at emot kunder när jag ser ut så här. Då fick det bli en liten spontan ledig dag. Har en del saker som jag måste ta tag i, men orkar inte.
Vill inte riktigt acceptera och gå vidare, hur lång tid ska det ta? Och jag ska väl vara glad för att jag fått en lägenhet?, men egentligen vill jag inte ens ha den.. kanske ska följa Camillas råd och flytta till Borås.. Då skulle jag få mera jobb på skolan också? Kan jag pendla till Borås, så kan jag ju lika gärna pendla till Göteborg??
Åh jag vet inte, känner mig helt lost just nu...

Gu vad roligt....

Kategori: Allmänt

Vi hade på dagens lektion.. Carina är så duktig.. herregud vad fantasin flödde :)
Hon gjorde massa galna härliga frisyrer.. Kommer gå riktigt bra för henne när hon e klar..
Kan inte fatta att de bara är en vecka kvar av 5..





Jaaaaaaaaa

Kategori: Allmänt

Jag har fått svar på en lägenhet.. En vindslägenhet i östra centrum.. En tvåa.. Åhh ska titta på den på söndag, så får vi hoppas att det är något att ha?! Håll tummarna...

Borås

Kategori: Allmänt

Jag var lite tidig till skolan idag, så jag köpte mig en kaffe och strosade runt lite i Borås.. Guu jag gillar verkligen denna stan.. Vandrade runt i en jättefin park sin var hur fin som helst.. Kanske ska flytta hit?? Börjat ett ny liv? Andas annan luft.. Billigare är det dessutom...

Saknar

Kategori: Allmänt

Det är 2 veckor och tre dagar sen jag och Henke gick isär.. Och fortfarande är det jätte jobbigt.. Går inte en dag utan att jag tänker på han! Hur kunde jag göra något sånt?! Förstöra allt som vi byggt upp? Visst att vi inte hade det så bra i slutet, men i alla förhållanden finns svackor. Ett dumt jävla misstag som jag kommer få ångra resten av livet.. Skulle göra allt för att få det ogjort.. Känner mig halv.. Men jag måste försöka acceptera hans val och gå vidare.. En dag i taget.. Babysteps..

Skit oxå!!

Kategori: Allmänt

Nu fick den en flipp igen, med massa konstig text som man inte fattar något av?? Blir så ibland när jag ska lägga upp bilder?? Jaja.. Hoppas ni har överseende med det!!!

Extreme / Avantgarde

Kategori: Allmänt

Det står på schemat idag inför dagens lektion.. Ska bara ha en kund till innan jag beger mig iväg till Borås.. Har bara tre lektioner kvar!! Helt sjukt vad tiden går fort!! Fem veckor har bara susat förbi,. På fredag börjar en ny kurs i Jönköping.. Finns fortfarande platser kvar om ni är sugna.. Mer info om det hittar ni på hemsidan : http://borasnagelskola.se">http://borasnagelskola.se">http://borasnagelskola.se%3C/a%3E">http://borasnagelskola.se">http://borasnagelskola.se%3C/a%3E">http://borasnagelskola.se%3C/a%3E">http://borasnagelskola.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://borasnagelskola.se">borasnagelskola.se

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875444.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875444.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875448.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875448.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875467.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875467.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875471.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875471.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875478.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875478.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875497.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875497.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875499.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875499.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875509.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875522.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875528.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3354976/images/2012/pic_200875533.jpg" class="image">

Tack!!

Kategori: Allmänt

Vill tacka alla fina läsare för alla mejl och kommentarer här på bloggen.. Skönt å ha erat stöd!! Tack så mkt ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Såå underbart

Kategori: Allmänt

Väder ute.. Igår gick jag i t-shirt och jeans hela dagen.. Synd bara att det kommer försvinna snart hörde jag.. I måndags jobbade jag 7-19, sedan efter jobbet mötte jag upp Hannah och Leo på Beebar.. Sedan gick vi vidare hem till Sara där det var lite fest på uteplatsen.. Slutade till sist med Frankes, och Halta.. Snacka om att jag var helt slut.. Det var en lite för lång dag för Malin, tur som var man ledig igår så idag e man på topp igen.. Mot salongen.....