mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Roma

Kategori:

Nu är vi äntligen framme! Möttes i rom av strålande sol och ca 18 grader.. Skinnjacka och solbrillor blev en grym kombination! Framme på flygplatsen träffade vi Aldo, en jäkligt skön italienare som körde oss till hotellet! Helt galet hur dom kör här.. Två bilar brevid varann i samma körfält, omkörning på insidan, och blinka direkt när man ska svänga.. Inte innan utan blinka och sväng direkt!

Hotellet heter Napoleon och är jättefint! En söt liten gubbe i röd kostym hjälpte oss upp med väskorna och följde med oss i hissen och in på hotell rummet! Så söt, precis som på film! Nu ska vi till colosseum .. Caio

Söndag

Kategori:

Just nu sitter jag, mamma och Joel och tittar på Super Mario filmen och myser i soffan.. Alla andra sover..
Igår var det lektion i Borås hela dagen och sedan blev jag hämtad i Borås av mamma och syrran.. Så snällt av dom.. Annars hade jag fått vänta 2,5 timme på bussen! Tusen tack för det älskade familj! På kvällen åt och drack vi gött och Noah visade stolt upp vilka skylanders han hade! Önskade tiden kunde stannat lite där.. Var så mysigt att ligga där i sängen med han och mysa!

Fredags fräckis

Kategori:

Bjuder på en fräckis en fredag som denna!

Underbar morgon

Kategori:

Hur gött är det inte å vakna upp till detta då? Solen strålar genom rutan och det är helt klarblå himmel! Idag har jag en liten ledig förmiddag innan jag ska sticka iväg till skolan. Passade på att tvätta lite, älskar ju det!
Är snart klar så tänkte ge mig ut på en promenad ner mot stan och sedan iväg mot Borås! Ha en strålande fina dag alla!

Rom

Kategori:

Jajamen här ska vi bo! Tre nätter bara jag och Henke! Längtar så tills vi får åka iväg.. Vi blir upphämtade på flygplatsen som om vi vore kungar också! Lyx!

Oh lord

Kategori:

Igår var jag och syrran och tränade! Följde med på ett skivstång intervall pass i 75 min!! Tur att Johanna sa åt mig när jag skulle minska och lägga på vikter, HHHJJJJJJÄÄÄÄLLLPPP!

Trodde knappt jag skulle kunna ta mig upp ur sängen! Haha nejdå så farligt är det inte, men det känns! Åh det ska det ju göra, eller hur?! Väldigt bra träning för min rygg är det nog iallafall!
Nu är jag på väg till salongen, Jennie ska bjuda på frukost innan vi ska fixa hennes naglar! Mys morgon! Puss!

Brrr

Kategori:

Fy vad kallt det är! Har jätte mycket kläder på mig, men fryser ändå!!

Nästa tors åker vi iallafall till Rom! Där är det lite varmare!! 14 grader! Bra! Det ska bli så skönt att resa bort, lämna vardagen och bara vara lite! Tors-sön åker vi.. Aldrig varit i Italien, ska bli väldigt spännande!

Mysmorgon

Kategori:

Imorse när jag vaknade hörde jag att mamma redan var uppe! Hon satt nere i gillestugan och rensade lite papper inför flytten! Hon hade tänt brasan och satt och gottade sig! Så nu sitter vi här båda två med varsin kaffe och myser framför brasan!

Vilken bjässe

Kategori:

Det var ingen dålig bil mamma och pappa ska köpa! Helt enorm och kanonfin verkligen! Stor rejäl toa med dusch! Två stora dubbel sängar och matplats där 6 st kan sitta.. Vad lyxigt det kommer bli att semestra med denna jätten! Brorsans hade en önskan! Att han får bygga om ljudet i den.. Kul grabbarna kommer ha när dom åker iväg på galej

Gomorron

Kategori:

Sovit fantastiskt bra! Solen skiner och det är ett helt fantastiskt väder ute! Ska strax iväg och titta på husbil! Men först frukost! Ha en fin lördag allihopa!

Gosigt värre

Kategori:

Här ligger vi! Detta kommer jag aldrig växa ifrån! I soffan med mamma! Det roligaste är att hon sten sover och säger ett och ett annat ord ibland! Typ: "va ä de?" Och "va gör du?" Haha underbart

Fin låttext

Kategori:

So take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And there's nothing left here to remind me,
just the memory of your face
Take a look at me now,
'cos there's just an empty space
But to wait for you,
well that's all I can do and that's what I've got to face
Take a good look at me now,
'cos I'll still be standing here
And you coming back to me is against all odds
That's the chance I've got to take,

Vååååår

Kategori:

Fick i mig lite vårkänslor när jag gjorde dessa skönheter idag! Kul att få börja jobba med lite färg igen! Har varit en väldigt mörk tid nu! Måste färgläggas lite!

Fredag

Kategori:

Kunde inte vara en mer passande helg att åka hem! Känner mig fortfarande helt trött, matt i kroppen och lite snurrig! Nu har jag iallafall beställt måltidsersättning som ska hjälpa mig dessa dagar då jag reser så mycket! Hinner inte äta ibland! En bra dryck som jag kan kombinera med min träning! Nu när jag kommer fram till stationen står mamma och väntar på mig, så ska vi åka och köpa mat.. Sen är det fredagsmys för hela slanten! Saknar min syster och mina små knottar! Nästa vecka är tjock med jobb men veckan efter kanske jag kan åka ut och kramas lite med dom! Dom ger en så mycket kärlek som ingen annan! Man blir varm i hela kroppen när man träffar dom! Älskade små liv!

Paket

Kategori:

Igår kom massa paket som jag beställt från ebay! Med smycken från Narc Jacobs! Är kanon nöjd med alla, men ett armband var för litet så det får syrran! Blev hon glad också! Idag är det fredag och jag slutar tidigt och ska åka till Jönköping, skönt! Blir en lugn och skön helg! Det behöver jag!

Bakat

Kategori:

Idag slängde jag ihop lite godis muffins! Bara 4 points per muffins! Det är ju bra!
Super goda är dom också! Så har jag ingen å bjuda dom på! Jag får ta med mig dom till salongen imon som fredagskaka! Då blir dom nog glada!

Chiro Rehab Center

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen bokat tid för min rygg! Fick en massage i julklapp och jag har helt glömt av att boka tid för den. Så nu är det gjort och det ska bli spännande och se vad dom ska göra med mig? Det är ju ett rehab center så jag kan tänka mig att det inte är som en vanlig massage.
Man fick fylla i ett helt formulär innan man kunde boka om man hade några sjukdomar osv.
2 killar är det som håller i massagen så vi får väl se om dom kan få ordning på torpet?
Hoppas det iallafall.. ska bli skönt om man kan bli av med värken.
 

Tack

Kategori: Allmänt

Tack för alla fina kommentarer jag får här!
Har strulat lite så jag har inte kunnat kika på dom förren nu!
 
 
Grattis Hannah! du klarade lösningen med
siffrorna först av alla! Det var inte dåligt.
Det tog mig ett bra tag innan jag listade
ut lösningen på den ;)
 
 
För er som inte listat ut det så är lösningen:
Sätt ihop siffrorna så bildar de dom olika svaren!
Lätt som en plätt

Hjälp!

Kategori:

Vad jag sovit! Hur kan man vara så här trött.. Jösses! Fick ett litet ryck och tog tag i bokföringen, kände att jag inte bara kunde ligga som ett jävla kolli! Så nu har jag fått det gjort med och skickat iväg alla papper så revisorn kan göra bokslut! Hejja hejja! Snyggt kontor man har liksom! Borde kanske investera i ett skrivbord! Fast var skulle jag ha de?! Har ju ingenstans å ställa möblerna heller? Hmm när man får ett riktigt hem! Då banemig ska jag ha ett!

Va hände?!

Kategori:

Igår i slutet av lektionen började jag känna mig jättekonstig, ont i benen och helt slut i hela kroppen! Kändes som en evighet till lektionen skulle ta slut! Fick ganska bråttom iväg till bussen mot Göteborg så jag hann inte få i mig någon lunch, tänkte att lite friskt luft gör nog susen, plus att jag hade massa frukt i väskan så jag skulle klara bussresan utan att hungra ihjäl!

Bussresan var hemsk, hade så ont i kroppen, kunde inte sitta.. Ville bara lägga mig ner.. Försökte sova lite, men det gick inte! Fick boka om mina eftermiddags kunder för jag orkade knappt lyfta armarna?! Var så nära att ta en taxi när jag äntligen var hemma i Göteborg för jag inte orkade gå.. Tur som kom bussen direkt så jag kunde bara hoppa på!

Var hemma ca 15.30 och stupade i sängen, och somna som en sten.. Vakna efter några timmar av att det gjorde så ont i kroppen, sängen är ju inte så jävla bra asså! Gick upp drack vatten, låste dörren och plockade upp posten som låg utspridd på hela hallgolvet! Tog täcket och la mig i soffan och somna igen!

Känner mig fortfarande helt matt och slut idag, fått flytta lite kunder så jag kanske bara måste åka in i eftermiddag!
Så himla konstigt?! Aldrig kännt mig så konstig innan! Semester - JA TACK!

Lite trött

Kategori:

Åh jag var sååå trött när pappa lämnade mig på skolan 06.15 idag! Jag släckte ner hela lokalen och la mig lite på massage bänken och somna! Herregud det måste sett väldigt roligt ut! Med en lite handduk som täcke! Fattigt!

Men nu är jag pigg som en mört, ätit frukost och vikt typ 200 handdukar! Redo för dagens lektion! Yeej!

Tvääääääätt

Kategori:

Hade med mig ca 200 små handdukar och förkläden hem för å tvätta idag! Vi får turas om att ta hem och tvätta och så passade jag på nu när jag har så lätt till tvättmaskin!
Åh vad jag längtar tills jag själv har en tvättstuga hemma! Bara doften gör ju att man vill tvätta hela tiden! Älskar å tvätta!

Mallar

Kategori:

På dagens lektion har vi övat mallar, pilligt och lite trixigt men dom fixade det väldigt bra! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig! Väntan är jobbig, tänker på allt då! Känner mig arg och frustrerad och jag kan inte göra ett skit åt det! Med tiden blir de ju bättre iallafall, man får väl se det så!

Igår kollade jag och pappa lite bilar! Jag måste verkligen ha en snart! Vissa resor kostar 400:- turen och jag kan inte nyttja mitt månadskort på alla resor? Bara vissa tåg! Vi pratade om att jag kanske kunde leasa en bil? Tanken har aldrig slagit mig men de kanske är en bra idé?! Får kolla upp lite mera innan jag bestämmer mig för hur jag vill göra!
Hela februari är täckt av kurser så jag måste nog fixa en bil..

Ombre I'm in love

Kategori:

Nu sitter jag här och tar en kaffe på skolan innan alla elever och modeller trillar in.. Här ser ni resultatet av håret! Älskar att det går från mörkt till ljust, så kul eftersom man alltid varit svarthårig!
I löööve it!

Jojo

Kategori:

Så nu sitter jag på tåget på väg mot Jönköping igen! Det ska bli så skönt att komma hem! Önskade jag kunde stanna längre men jag måste tillbaka på ons igen! Kommer sova som en sten på tåget.. Är kanon trött verkligen.. Sov dåligt plus att jag var uppe tidigt och städade på salongen.. Fått nytt hår idag med, låååångt och fint! Har inte tagit något kort på det än men ska göra det så ni får se.. Ha en fin kväll.

Söndags mys

Kategori:

Vilken härlig dag det blev, var uppe tidigt och följde med Noah till hans innebandy träning.. Jätte duktig var han men han tyckte det var vääääldigt jobbigt!
Efter träningen åkte vi hem och lagade mat allihopa, Joel satt på golvet och jobbade med sin bil - med pannlampa givetvis .. Sötnöt!

Surte

Kategori:

Nu e jag och syrran hemma efter en middag på stan med tjejerna! Carro, Tessan , Trine och syrran mötte upp mig efter jobbet så fickbok först till rose and crown och tog några öl innan vi begav oss till pinchos! Åh vad gott det var, servitrisen klanta sig ganska rejält så vi fick massa extra mat, dryck och efterrätt! Vi satt där i flera timmar och åt, drack och skrattade! Vi avslutade hela kvällen med ett glas på John Scotts Pub innan vi tog pendeln hem till Johanna k surte! En hel lyckad kväll.. Helt slut! Kommer sova som en kung i dessa Bolibompa lakanen, längtar tills jag känner två små knottar som lägger sig brevid! God natt!

Oopps

Kategori:

Glömde ju lägga upp bilden med :)

Nytt

Kategori:

I torsdags var jag och tatuerade mig hos Lollo! Har länge velat ha en fjäril på armen och det har jag nu! 3,5 timme tog det men det gjorde inte så himla ont, bara när hon fyllde i den på vissa ställen! Visst blev den fin? Är iallafall jätte nöjd :)

Vardags lyx

Kategori:

Igår fick jag mina naglar fixade av Sophie på skolan! Behövde verkligen fixa dom och hon hade tid så vi slog till! Ibland orkar man inte fixa dom själv, så skönt å bara sätta sig! Blev superfina verkligen! Så duktig!!

Uppe före tuppen

Kategori:

Nu har jag precis ätit frukost här på skolan och ska strax sätta igång och jobba lite med att få färdigt material! Eleverna kommer kl nio så jag har gott om tid på mig!
Känns lite underligt att sitta här själv, fast ändå mysigt.. Tänt lite ljus och sitter och lyssnar på morgonradio! Gillar att gå upp lite tidigare på morgonen och bara strosa runt lite innan man börjar jobba, skillnaden nu är att jag inte är hemma utan redan på jobbet ;)

Fin tanke

Kategori:

Igår jobbade mamma sent, så jag och pappa bestämde oss för att överraska mamma med middag på bordet när hon kom hem! Visste att hon ungefär skulle komma hem en viss tid.. Vi vänta och vänta, men det kom ingen mamma.. Till slut fick vi äta så att inte maten skulle kallna.. Mamma kom efter ca en timme, fick jobba över lite.. Då hade vi redan diskat och plockat undan maten och hon fick nöja sig med rester på en tallrik! Haha så dumt det kan bli, men hon var väldigt glad ändå! Det är ju tanken som räknas! Eller hur?!

Vackert hår

Kategori:

Idag fixade jag extensions på Camilla, oj vad hon längtat efter sitt hår! Äntligen fick vi det fixat!
På Camilla använder jag microringar och fyra olika färger för att få ett djup och ett liv i håret! Blev riktigt snyggt!

Trenden fortsätter

Kategori:

Även 2013 är det ombre hår sim gäller.. Gärna i olika färger att bryta av med!
Är super nöjd med min nya hårfärg och kommer absolut ha kvar det så här ett litet tag till! Vem vet? Kanske att man vågar sig på en helt annan färg?! Coolt är det iallafall!

Nu jäklar

Kategori:

Nu, nu har jag gjort det! Var jätte jobbigt men samtidigt jätte skönt att ha det gjort! Nu blir det nya tag och ser fram emot nya utmaningar.. Bara 6 mån kvar..

Bubbel

Kategori:

Gu jag skulle göra vad som helst för att få bo i ett hem som har ett bubbelbad!
Mammas och pappas har dessutom radio och fräcka lampor som lyser i vattnet! Så igår badade vi.. I olja!! Så kroppen är som en persika nu! Hur skönt som helst!

De e inte lätt

Kategori:

Att försöka hålla in på godsaker när man får sånt här på jobbet! Jag tog faktiskt ingen bit, men var tvungen att fota tårtorna för din var så himla fina! Titta får man, men inte röra!

Bertilssons stuga

Kategori:

I lördags var jag och H ute och promenerade i skatås, super mysigt! Vi skulle till ett café som H hade hört talas om, som låg mitt ute i skogen! 1,5h senare var vi framme i en liten supermysig stuga med öppen brasa och bark bänkar.. En perfekt start på dagen! Kan verkligen rekommendera er att pröva det!

Oj oj oj

Kategori:

Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev här! Har inte hunnit, orkat, velat...
Men nu så minsann e hon tillbaka! Sitter just nu på centralen och väntar på bussen till Jönnet! Ska dit och jobba några dagar.. Bjuder på lite humor en mån som denna!