mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

Underbara Öland

Kategori: Allmänt

Titta så fint det är här där vi bor! Båda bilderna är tagna på altanen på baksidan. När man sitter där ser man havet och alla båtar som åker förbi. Kvällarna är så fina, himlen är alldeles rosa-blå!
 
Nu har vi varit på stranden alla dagar vi varit här, vi ligger på ett ställe som heter Ekerum, som är en väldigt barnvänlig strand med massa aktiviteter för barnen. Dom har bla en gigantisk stor studsmatta som tom jag har varit uppe och hoppat i. Jag och mamma klev upp på den och studsade med barnen, åh herregud vad vi skratta! Det är jobbigt att studsa på en sådan kan jag lova. Senare på kvällen kom det lite större barn än Noah och Joel och studsade. Dom gjorde konster och volter och flög hit och dit. Barnen stog som två ljus och tittade på dom stora grabbarna. Efter ett tag gick Joel (5år) fram till en lite mindre kille, lutade sig lite tufft över honom och sa stolt att han var 5 OCH ETT HALVT ÅR!  Högt och tydligt så alla stora killar skulle höra, sedan vände han sig mot en av de stora killarna som säkert var runt 12-13 år och sa stöddigt, " E du 6½ eller!" Hahahaha..
Sedan ryckte det till ordentligt i honom, och han roppade högt åt oss att han skulle göra det tuffaste hoppet och volten han någonsin gjort, vet inte om man kan kalla det volt det han gjorde, men skratta gjorde vi iallafall, allihop.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: