mmadsen

Hårstylist - Makeupartist - Nagelterapeut

ROMA I´M IN LOVE

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Oj vilken resa vi haft, har varit underbart att bara lämna vardagen för en liten stund och åka till ett annat land. Flygresan tog ju bara tre timmar och vips så var man i Italien.
 
 
Ingången till hotellet var så grymt fint, hotellet var mysigt, nästan lite hemma känsla med massa sköna soffor
 
  
 
Fuskosten var super god och livsfarlig, massa goda bullar och pajer fanns det som man fick ta massor av. Är det semester så är det! På hotellet fanns även massa otäcka statyer, denna hade inga fingrar och ena foten var avhuggen? Fy vad hemsk!
 
 
 En fantastisk fin tavla som fanns på hotellet. Henke och jag tyckte det var lite roligt att dom satt upp snören så att man inte fick gå nära tavlan.. men herregud? hur svårt är det inte att ta sig förbi det då? Snöret är ju dessutom för kort så det täcker ju inte ens tavlan?! hahaha
DÅLIGHUMORPUNKTCOM
  
Första dagen lämnade vi bara väskorna på hotellet och tog en promenad bort mot colloseum! Vi gick förbi en helt fantastisk fin trägård/park. Var några konstiga ställningar som fanns där, hur många som helst dessutom. Vi funderade lite på vad det kunde varar för något? Kanske piskar mattorna där? Tränar? eller kanske sätter skynken där på sommaren som solskydd? Vad tror ni?
 
  
Colloseum var helt enormt! Tyvärr kunde vi inte gå in för dom höll på att renovera där. Vi satte oss på en liten mysig resturang som låg precis brevid, skit dyr men de var det värt! 2 STORA öl och tvp pizzor - 500 spänn!
Det var så mysigt att sitta där, vi satt där ända tills solen gick ner och hela himlen färgades rosa/lila.
Vackert!
 
Fredagen började med att först besöka Roma Store för att köpa biljetter till kvällens match! Klart vi skulle se en match när vi ändå var där, är en rolig upplevelse att få gå på. Är ju inte riktigt som hemma direkt. Efter det gick vi till St Peterskyrkan som var något utav det vackraste jag sett! Kyrkan var också helt enprm och hade massa olika rum som man kunde gå in i, det var otroligt högt i tak med massa fina målningar!
 
Man kanske skulle ta och gifta sig här kanske? SNÄLLLLLLLAAA!! (",)
 
Efter kyrkbesöket chillade vi lite i solen med en drink och lite live musik. Helt underbart!
 
ROMA, ROMA, ROOOOOOOMA!
Jajamensan, på kvällen var det ju som sagt dags för match! Arenan var jättestor och det vimlade av Roma fans!
Tyvärr förlorade dom, men det var väldigt roligt att se galna Italienare upprörda efter match restultatet! Dom bara stog upp och skrek.. haha det var tom en tjej som blev förbannad på en annan så det nästan blev fajt på läktaren! hahaha jösses.
Lördagen bestod av att besöka massa fina platser och kolla lite shopping. Vi var på en av Roms exklusiva gator där butiker som gucci, jimmy choo, prada, swarovski m.m fanns. Här har man ju dock inte råd att handla men det är kul att få se det. Vi var även vid spanska trappen och en annan helt fantastisk byggnad som var byggd åt påven om jag inte minns fel?
 
Sista kvällen spenderades på en fantastisk rastaurang och avslutades på ett otroligt fint hotel som Henke hade hört talas om. Vi satt och tog varsin Mojito och vips så kom självaste Magdalena Graaf in! Det var lite roligt faktiskt. I rom av alla ställen! Ett helt perfekt ställe att spendera sista kvällen på!
 
Om man summrerar hela resan kan jag inte vara annat än nöjd, synd bara att inte shoppingen var så bra men det var inte därför vi åkte dit. Känns som vi kommit varandra så mycket närmre. Tycker om dig otroligt mycket och hoppas vi kommer göra flera fantastiska resor ihop i framtiden.
Ciao
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: